意見反饋
義工

產前產後 今日: 26|主題: 240755

跳至
幾時執走佬袋??

大宅

國民生產總值:3635

畀面勳章

幾時執走佬袋??

如題

侯爵府

國民生產總值:23255

畀面勳章

Re: 幾時執走佬袋??

執好左啦,橫掂都要執,早d執定安心d~~ :mrgreen:

男爵府

國民生產總值:9350

2018勳章

我e家5個幾月,唸住月尾準備
會唔會早左d呢?? ?-(

大宅

國民生產總值:1763

我老公叫我而+好汁等呀,佢話有咩,就即刻囉袋走人喎,
但我懶呀,到而+都未汁呀,我而+先26週,
駛唔駛咁快汁等呢??

別墅

國民生產總值:981

the best should be around 32 weeks lar.......
http://www.babyhome.com.tw/bb/86256 2/26 - 2.8kg, 3/9 - 2.78kg, 3/12 - 2.91kg, 4/1 - 4.13kg, 4/29 - 5.23kg, 6/4 - 6.13kg, 7/9 - 6.6kg, 9/10 - 7.51kg

男爵府

國民生產總值:7229

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我係一個月前!

大宅

國民生產總值:4722

草仔仔,
你老公o甘攪笑㗎, 我諗我老公分分鍾連走佬袋係乜都吾知 . . .

侯爵府

國民生產總值:24063

我7個月到就執定喇~
我家有隻曳曳豬

男爵府

國民生產總值:8346

題外話~~~
請問係咪間間醫院都會比張走佬袋list你架???
咁威院又應該執咩呢???
如果有既話,可以pm我嗎???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

男爵府

國民生產總值:5322

我諗住7個幾8個月先啦~
都唔洗咁快啦~~
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

子爵府

國民生產總值:10283

我個時差不多7個月度就執定啦~早d準備好安心d嘛!!

男爵府

國民生產總值:5830

我都係7個月左右就準備好﹐有時d野講唔埋架嗎!
有咩依郁都唔會咁論盡麻!
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

伯爵府

國民生產總值:15915

我現在8個月了,開始要準備了,我都係剛剛買好bb床單,床褥之類的物件,自己個走佬袋仲未攪掂,不過都要快手d了,好似funann話~~~有時d野講唔埋架嗎!

大宅

國民生產總值:3023

早d執好d呀, 因為要執好耐ga, 我就由8個月執到9個月, 我都係岩岩先執好咋! 太多"濕碎"野la, 買晒都要時間.....

大宅

國民生產總值:1609

ahbe44 寫道:
題外話~~~
請問係咪間間醫院都會比張走佬袋list你架???
咁威院又應該執咩呢???
如果有既話,可以pm我嗎???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Please PM to me also! Thanks!

公爵府

國民生產總值:28259

我就諗住 7 個幾月開始執, 岩岩過年有時間
[/url]

大宅

國民生產總值:3489

我好心急架!7個月多D就開始執'走佬袋',除左跟'聯合'醫院既'清單'之外,我仲參考左其他書 & BK有經驗媽咪既意見,執多左D野,其實真係幾多'濕碎'野要準備架!所以要早D睇定資料,得閒就買定,咁就唔怕到時帶漏野喇!

不過如果入到院發覺有野唔記得帶都唔緊要既,係醫院入面通常都有得買(例如:OK便利店,復康部 等...) 或者叫家人幫你帶去醫院囉!

洋房

國民生產總值:257

我乜都未執......
My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

民房

國民生產總值:26

hello gillianchan
可否pm醫院既走佬袋'清單'比我呀, thx

複式洋房

國民生產總值:222

人地話要攞個面盆入院喎,其實有冇必要架?

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.