烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

邊度有好食的印度 餐?又好食又平?

Same as above...

伯爵府

Re: 邊度有好食的印度 餐?又好食又平?

青衣城有間CHILLIE SARK幾好食!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

侯爵府

is it at the mtr ga?

男爵府

Try the very famous Gaylord Indian Restaurant in TST. The lunch buffet from Monday to Saturday is only HK$88 and daily dinner buffet is HK$138.

伯爵府

好媽媽勳章

linchan 寫道:
Try the very famous Gaylord Indian Restaurant in TST. The lunch buffet from Monday to Saturday is only HK$88 and daily dinner buffet is HK$138.

呢間好正宗架.

[size=medium]GAYLORD

男爵府

朋友帶過我去"印度會" - QEH 路口果間呢~~~
原來唔係會員都去得架, d waiter 係印度人但識講廣東話,d 野好好食。價錢亦唔貴 (a la carte)。

別墅

屯門市廣場都有平日食個lunch都係$3x

男爵府

屯門市廣場果間都好好食架.

禁止訪問

別墅

andreaaaa782004 ,

我通常叫套餐,平靚正唔使諗。套餐包湯、烤餅、飲品,同埋咖哩xx飯(例如咖哩雞飯、咖哩牛肉飯、咖哩魚飯之類)咖哩整得好香好味。
由於呢間餐廳係印度人開的,所以落order時要指住個餐牌佢先明你要叫咩。

大宅

monalam,

請問餐廳叫咩名? 謝謝!

monalam 寫道:
屯門市廣場果間都好好食架.

別墅

CKC,

屯門市廣場果間叫亞星印度餐廳

子爵府

育兒性格勳章

agree.
我同老公星期六都中意去呢到食lunch, 四十元左右又有飯又有nun , d curry 又好味, 值得一試
諗起得想食.

[quote]屯門市廣場果間都好好食架.

首頁

尾頁

跳至