想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

help !! clearplan +ve之後1-2日至dodo, 趕得切嗎?

各位,
我今早10點多用clearplan 驗到+ve, 但今晚老公OT & 病左, 所以想明晚&後晚至dodo, 唔知趕唔趕得切egg day, pls help!! urgent!

tks

男爵府

醒目開學勳章

Re: help !! clearplan +ve之後1-2日至dodo, 趕得切嗎?

絶有問題,不過要睇幾樣嘢

1 條線係咪深色過條參考線
2 想生仔定女

希望你老公快啲好番啦

努力!加油!

子爵府

Re: help !! clearplan +ve之後1-2日至dodo, 趕得切嗎?

NC2000

明晚DODO 都趕到尾班車, 但係後晚機會就冇乜.

不過世事冇絕對, 一於明晚, 同後晚都做功課, 冇走雞MA

預祝妳做人成功

子爵府

jojomama
絕有問題咁嚴重?
1. 條線係較深色過參考線
2. 有得簡我想生女

請指教!! ?-(

子爵府

jojoebebe,

thanks! 我都驚趕唔到, 但係我試過兩次係正+ve個日dodo, 之後無補交功課, 但都唔中, 所以今次睇下有無得偷雞.

子爵府

nc2000,

橫掂今晚都開唔到工, 唔好O念咁多LA..一於聽晚同後晚放鬆心情ENJOY 一返 有做功課, 點都好過乜都唔做等下個CYCLE MA

如果妳聽晚一TAKE 中, 生囝囝機會大D GAR.

子爵府

jojobebe,
生仔定生女,我都無諗, 總之比我bingo就算嘞!
多謝你意見, 係bk就可以咩都講得, 心情都好d! :mrgreen:

子爵府

NC2000,

係AR, BK SISTERS 都係互相幫助, 互相支持, 有人傾下, 唔會亂咁O念野GAR

首頁

尾頁

跳至