意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 48|主題: 122732

[攝影] 邊度有【灰階紙】賣, 謝謝。

男爵府

國民生產總值:6014

邊度有【灰階紙】賣, 謝謝。

In order to make collect Right Balance by using with PHOTOSHOP , I want to buy 【灰階紙】, who knows where can I buy ??? Is it very very expensive ? Can I do it by myself ???? Thanks.

謝謝。

大宅

國民生產總值:1689

Re: 邊度有【灰階紙】賣, 謝謝。

Are you looking for something like below:

http://www.qpcard.com/

男爵府

Adrian爸爸, 係啦, 知唔知香港邊度有得賣??? 好似話要成佰元一張, 係咪?

謝謝你次次即時幫我, Thanks again.

大宅

Actually, 15 cards in each pad. It's around $15 per card. I think it's 成佰元一 pad... I only bought 2 cards from my colleague for testing purpose.

I think you can buy it in Hong Kong... My colleague said he bought it from HK 代理... So, you should able to find it in Hong Kong.

男爵府

Adrian爸爸,

Thanks for your advice again.

你影相好靚, 好專業, bk 有些爸爸幫人影此類相(景深淺)要收$380一小時, 你會否幫其他小朋友影 ? 如影, 收順d :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 地點時間可依你 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TKO 街坊 :mrgreen:

複式洋房

國民生產總值:202

380一小時? Film or DC ar?
Inculding prints or CD?

大宅

Thanks Lily2003! Actually, 我有幫其他小朋友影, 只是在NovBB媽媽會所活動中影, 我亦在學習中...不收$$...希望一次影比一次好...可以約一齊影...你的小朋友幾大??

男爵府

Adrian爸爸, 謝謝你的回應,

成佰元一 pad, 如果影得好相, 我會買, 請問係唔係包埋隻sofeware, 香港有得賣其他brand嗎, 如果你順路, 可否幫我問下幾錢 ? 你覺得好用嗎?

我剛從website download 了個software. 而家打算向Hk agent 訂一pad, anyway, thank you very very very much much much indeed indeed. !!!!

我小朋友已兩歲多, 有空e-mail 我的作品讓你批評下, 我在家自設小小Studio, 有背景布, 我係用 Canon S70, 再用 Photoshop CS 做出 【層次淺景深效果】, 不過張張做, 實在太費時, 而且不太完美。

不想再買長鏡頭機, 出街好煩。 如果你肯幫我影就最好啦,

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.