意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 9|主題: 89402

跳至
有無online shop 好介紹

大宅

國民生產總值:3010

有無online shop 好介紹

有d online shop d 野好靚,價錢又ok!但大多都不設香港寄貨,只受美國,加拿大或日本玩!唉!

男爵府

國民生產總值:5225

Re: 有無online shop 好介紹

我朋友推介自家0係網上賣, 你睇有無興趣.

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/morecheerful2004/album?.dir=/ae8f&.src=ph&.tok=phCmpWCBs3mb7pbs

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/morecheerful2004/album?.dir=/62ca&.src=ph&.tok=phTypWCBEzHiS._Z

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/morecheerful2004/album?.dir=/2d36&.src=ph&.tok=phhqpWCBHP_EQfV7

http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/morecheerful2004/album?.dir=/39b5&.src=ph&.tok=phF0pWCBe64uy7.R

大宅

國民生產總值:3010

wakuwaku,

thank you!!

大宅

國民生產總值:3265

wakuwaku,

你有無order過呀, d衫無寫係邊度做既, 同埋會唔會係二手貨哩家.

minnie

別墅

國民生產總值:567

請問以下拍賣的東西平嗎?邊度有得買d日本杉仔
click here

複式洋房

國民生產總值:314

wakuwaku,
How to order? ?-(

洋房

國民生產總值:450

Try this website :

http://www.shopgopher.com/

I have ordered some Baby Gap from them two days ago, they said I will receive it within one week. Pay by credit card online.
Don't worry, Be Happy!

大宅

wakuwaku,

點order 家, 同埋點攞貨. 唔該.

minnie

男爵府

國民生產總值:6610

snuffy

請問佢地係唔係會幫人order 到 e.g. Polo Kids, Gap Kids or Others.......牌子既衫呀, 因我之前問過佢地吒d牌子既website, 佢地詰唔送去HK 架, 所以有得都呀, 如果佢地可以既話, 咁就真係放便好多啦...

請問你可否教我怎樣可以order 到d 衫呀??? Thanks!

大宅

國民生產總值:1704

snuffy,
Please inform us when you are sucessful for receive the order on next week.
Thanks!

我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

子爵府

國民生產總值:12523

snuffy,
我都想問下妳order個website, eg果件baby gap紫色衛衣89.x係港幣定係?
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

男爵府

Minniechung
Hi ! 我暫時都係透過我朋友幫我訂同由佢拎俾我.
等我今晚問0下我朋友可以點樣直接訂.

Wakuwaku

以下為冬季 III
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/morecheerful2004/album?.dir=/e642&.src=ph&.tok=phgcHaCBgF7yjL20

男爵府

Minniechung,
我都係第一次order, d衫係新0既唔會係二手貨.
但D料點 , 我都要今晚收貨先知.
我明早馬上報料俾你.

Wakuwaku

大宅

wakuwaku,

其實d貨係咪提供係網上賣的, 但係又click 唔到.
好呀, 到時你知點買,& d貨 quality 就話我知.

唔該你.
minnie

別墅

國民生產總值:515

有冇去個 :
fashion

都係見貨收錢

子爵府

國民生產總值:13877

dominee...

我想問下妳係咪都有係fashion個度買過....貨品如何?

別墅

我有買過一件, 因為我想買下身多d, 但係佢唔多.
不過我成日都去睇, 成日都update, 幾好.

大宅

dominee,

點先可以買到d衫呀.

minnie

別墅

真係唔好意思, 唔記得咗講, 你地send e-mail比佢, 佢會覆

[email protected]

tks

該用戶已被刪除

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.