跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有無人住葵芳??

MariaBB

HIHI!!! I live in horzian place too ^^
nice to mee you

大宅

梗係得啦~~~~hehee

男爵府

CHERRY,
多謝你呀.... :-( :-( 好感動...
:-D

男爵府

惠康 惠康

男爵府

LOVETSUNGTSUNG,

咁我唔客氣,來TALK下啦...

男爵府

lovelymon
唔 g e 度有無人有興趣去公園呢?

男爵府

好呀...4/5大家去唔去公園玩?

hehee,lovetsungtsung...
我地兩個就來走暈bk荃葵兩區...
:mrgreen:

男爵府

lovelymon
係呀, 我 d 腳毛就黎 'luk' 晒 lur

男爵府

lovetsungtsung,
記得執番d腳毛...隨地掉要罰$1500...

男爵府

lovelymon
算 la, 都己經'luk' 晒, 依家隻腳不知幾靚

大宅

MariaBB 寫道:
在愉景新城. 佢有兩個班. One for 9mths or above, includes singing, matching, 美勞. story. 我上星期上左一堂. 雖然由9個月開始, 佢地玩完singing, 會分班, 按大小編班. 所以程度/ 節奏可以差不多. cost: 280

另一個for 0 to 18 mth, 以音樂為主(this Sat 我會試堂).
等我試完再講你知有mug玩. cost: 250

bk有介紹一間係荃豐, brainbuilder, 我都會試.

"幼潛" 玩mug?

mariabb

thanks for the above information. 想問”音樂為主”呢個course 係咪$250 一堂? ?-(

"幼潛 " ~ 每一堂都會玩3個games, 從games 中主要係train bb d 手, 眼, 耳 and 體能.   我地d mami 都要一齊幫手參與. 上堂學左之後, 返到屋企就可以再train 自己個bb. e.g. 導師會lake 住個 long long 四維走, 睇吓d bb 會否跟聲望.  e.g. 導師教我地用方法train bb 爬.
我的寶貝傻豬豬 - 嘉盈囡囡 ;-) [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3467.thumb.jpg[/img] [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3437.thumb.jpg[/img]

大宅

唔駛甘感動...
LOVELYMOM 寫道:
CHERRY,

大宅

去邊度呀~~~預埋我呀 :-( :-(

男爵府

"幼潛 "有無WEEKEND既PLAYGROUP?

男爵府

早晨~~

maisylong
"幼潛 " tel 幾號? 我打過電話去問MariaBB以音樂為主果間, i think 內容已經唔重要, main pt 係個導師以 eng 上堂, 內容幾 rich 都無用, 我都唔會 g 佢講乜 la

cherry
我哋咪約左lor, 幾時唔預你啫, 你唔覆之 ma

男爵府

祝澤澤生日快樂, 身體健康, 笑口常開....
[size=xx-large]HAPPY BIRTHDAY

男爵府

lovetsungtsung,
thank you...

男爵府

點同澤澤慶祝呀

男爵府

星期日食左CAKE...要等EASTER HOLIDAY先再慶祝...

別墅

Yesterday my bb had tried a course. He loves it so much. However he 可能嚇親.
:-)

首頁

尾頁

跳至