自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

真係超令..50歲都咁令...
真係羨慕!

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

簡直係偶像!

不過我諗如果我有錢,我都可以keep得咁好 (自大左d添).

複式洋房

我以為佢會戴返個后冠出黎加冕
可惜無

我家有三寶:大寶靚仔、二寶活潑、三寶可愛

大宅

我覺得今時今日朱玲玲拍埋去都贏o西o個十個女仔,真不愧為最美麗港姐。

別墅

有冇相睇呀??? 我 missed 咗呀~~~~

原帖由 nanalam 於 09-8-23 18:04 發表
我覺得今時今日朱玲玲拍埋去都贏o西o個十個女仔,真不愧為最美麗港姐。

大宅

世事好奇怪,朱玲玲呢位少奶睇落去後生十年,城中另一位千億新抱剃落去似卅幾歲,最奇係賭王四姨太個18歲嘅大女望落去以為巨就係四姨太。
大家都有錢,唔洗憂, 點解咁大分別。雖然每人背後嘅薪家可能唔同,但巨哋三個可以用喺補養方面嘅錢應該唔會太大出入。

子爵府

無錯, 靚真係發自內心嘅...

原帖由 nanalam 於 09-8-23 06:04 PM 發表

伯爵府

i think 朱玲玲好有 氣質& keep得好好, but 唔靚. i like the 靚type of Michelle Reis and Cecilia Cheung

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]原帖由 莎莎莉莉 於 09-8-22 22:58 發表
但比我想像中無咁靚.... [/quote
I don't think she is pretty too

首頁

尾頁

跳至