意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 275|主題: 89025

潮流流行fur, mink

珍珠宮

國民生產總值:30671

潮流流行fur, mink

各bk members,
是否留意時下潮流流行fur, mink.不論famous brands or not, 都有不同fur毛領, fur披肩,短mink jacket. 你會晤會買? please give opinions. thanks!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

別墅

國民生產總值:539

Re: 潮流流行fur, mink

一到冬天就會有毛毛出現啦,今年我都買左件桃紅毛毛帽背心! 前年買左件白色毛毛短大衣,估不到今年都流行添,所以我都有2、3件毛毛外套啦!

複式洋房

國民生產總值:470

哈, 我件毛毛背心2年前買, 當時仲擔心下年唔興, 唔捨得買, 最後係咁等到大減價先走去買, 點知2年後都興喎, 好彩咋 :lol:

珍珠宮

國民生產總值:37583

畀面勳章 大廚勳章

I have bought one mink in Japan several years ago. It's pink, I love it very much but now I have gained many weight that the mink doesn't suit me any more!!!!!!
I will give it to my sister later.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

別墅

國民生產總值:829

真狐狸毛頸巾又點睇呀?

別墅

國民生產總值:603

how much is the 狐狸毛頸巾?

珍珠宮

幾年前,我買了一件人造黑毛jacket,數條真及假毛頸巾, 當時唔捨得掉,現在又興翻!So good!
今年,我又買了一件人造紫紅色毛jacket,1條真黑兔毛頸巾和1條真紫紅色兔毛波波頸巾,哈哈哈!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

BK members,
If you want to buy some rabbit fur or mink jacket and accessories, you can go to LaiChiKok MTR station, Hong Kong Industrial Centre. There are some wholesaler shops that sell rabbit fur or fox fur. Here are some prices for reference.
rabbit fur collar $60
rabbit fur 頸巾 $100-$200
rabbit fur or fox fur short jacket $300 to $600

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.