跳至

首頁

尾頁

大宅

HI.我是2月媽咪.有d囿想問下妳地.唔該

我想問第二胎係政府生bb o架媽咪.妳地順產係咪住夠24hrs就走得啦.thx

大宅

Re: HI.我是2月媽咪.有d囿想問下妳地.唔該

係要住48小時,一切無問題才走得

大宅

hi,SUKI_C:
唔該晒妳呀
SUKI_C 寫道:
係要住48小時,一切無問題才走得

男爵府

畀面勳章

我係屯門生第二胎,順產,住夠24hrs無事就走得.

大宅

嘩!! 1日咁快比妳走 ?-(

大宅

我第2胎16/1
7:38p.m係屯門醫院生, 第2晚7:30p.m後就走得.
一家五口加多隻狗
]

大宅

好媽媽勳章

但我係廣華順產住了四日三夜, 個個無咩事都要住咁耐喎 !
維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs

伯爵府

係lu...
我見到多數都係d "哩哩" 先一日嗌出院乍... HK人多數都住夠4日3夜架...
LOOLOO 寫道:
但我係廣華順產住了四日三夜, 個個無咩事都要住咁耐喎 !

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

複式洋房

我住左2日就出院,你可以話你屋企有事一定要出院,我都係咁因我真係頂唔順0係醫院咁悶
HEHAJOEY

首頁

尾頁

跳至