意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 45|主題: 124649

請問搽甚麽令妊娠紋淺色d呢?

洋房

國民生產總值:39

請問搽甚麽令妊娠紋淺色d呢?

生完bb成年, 個肚 d 紋都仲係好深,好肉酸,請問有咩解救?

伯爵府

國民生產總值:15703

Re: 請問搽甚麽令妊娠紋淺色d呢?

如果已經形成好難減淡,就算做機都未必可以100%去紋
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

男爵府

國民生產總值:7139

我去卓悅買支叫"雅兒"既野,一生完就開始搽
6-7個月d肚紋就變左銀白色
唔知係支野有用,定係個個到咁上下都會褪返色呢?

別墅

國民生產總值:958

Alqvimix has a body oil called Body Sculptor, which is highly highly recommend by another mother in another web chat board.

After discussing, I tried, and it really really helped.

大宅

國民生產總值:2219

Hi, Ribbon,

Where to buy Aiqvimix and how much ?

Many many thanks ! :wink: :wink:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.