意見反饋
義工
跳至
[西貢區] 請問有冇坑口媽咪買咗"廸士尼美語世界", 可以分

大宅

國民生產總值:1134

請問有冇坑口媽咪買咗"廸士尼美語世界", 可以分享吓嗎 ?

如題 !
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

大宅

國民生產總值:2589

Re: 請問有冇坑口媽咪買咗"廸士尼美語世界", 可以分享吓嗎 ?

妳想買 ?-(

大宅

Re: 請問有冇坑口媽咪買咗"廸士尼美語世界", 可以分享吓嗎 ?

已經買咗啦 ! 想知道有幾多媽咪有, 同分享吓心得 !
你有冇買呀 ?

大宅

我有買呀~是大囡1歲多d時買...

別墅

國民生產總值:560

我係在BB展時買的,現在每天都比BB聽play along and sing along :mrgreen:

大宅

koby, BB 係咪好鍾意呢 ? 有冇參加第一步曲呀 ? 復活節FUNTION有冇參加呀 ?

SUKI_C, 你大囡仲有冇睇呀 ? 細囡遲吓都可以睇啦 !
你買vcd 定係 dvd 呀 ! :-P

別墅

HCPOON
我BB好鍾意睇play along,一見到BB沖涼佢就笑,你呀B鍾唔鍾意睇嫁?我打算BB一歲先參加第一步曲,復活節funtion我冇參加呀你有冇參加呀,funtion會有D咩玩嫁 ?-(
係呢你女女學成點呀?開始book 1未呀?

大宅

koby,

係呀, 好多BB都好喜歡睇 !其實真係好吸引,同好有效 !
其實我已買咗一年多了, 我大女在十個月時開始睇 !
今年佢兩歲五個月了, 佢已經睇晒basic,sing along,play along 了 ! 有時會比story佢聽 !
佢真係吸收得好好 !在不之不覺已學到好多字和歌 !

我細仔其實在我肚內已經聽, 六個月開始睇 ! 佢都好鍾意 !

第一步曲其實最好早啲去, 幾有用 ! 你會發現同個教育顧問
講解有啲唔同 !

四月個function, 其實可以考慮同BB去吓, 幾好玩 !
在些外籍人士同bb玩,唱歌,又有禮物 ! 我去過兩次都幾好 !
其實個會籍一年好快過, 所以要早些好好享用 !

大宅

HCPOON

我套野係VCD~1998年買, 現在大囡無睇LU, 因為上小學
無時間睇, 遲下可以比細囡睇唔會浪費,不過要找番LIST出
來, 因為我無再續會員 :mrgreen: 我可以請教妳嗎??

大宅

SUKI_C,

無問題, 但係如果唔續會,就無得用電話美語和update產品 !
VCD和書有冇需要換呀?

別墅

HCPOON
有冇睇今期word family(jan-feb)本書呀?我見佢介紹mickey leap pad好似幾好玩,個本米奇電子書幾得意,真係我都想玩下 :mrgreen:

大宅

koby,

係呀,我都有興趣玩吓 ! 你買咗全套Basic ? 有冇買其他教材呀 ?

別墅

HCPOON
我冇買其他教材,你有冇好介紹呀,我個套係Mickey set,冇多元智能,你有冇買多元智能呀?

大宅

koby,

Sorry, want to clarify :

Mickey Set 係>>lay Along + Sing Along + Story + Basic ABC (with book, card and poster ) ?
right ?

多元智能 > 是什麼呀 ! 比多少少informations ! Thanks.

大宅

HCPOON 寫道:
SUKI_C,

無問題, 但係如果唔續會,就無得用電話美語和update產品 !
VCD和書有冇需要換呀?

hcpoon,

妳問我有冇需要換VCD和書??妳幫我同佢地換??

koby,
妳唔係成set買?有分開唔同? 我幾年前買一套過2萬幾,
現在唔知道有冇唔同, 我有時見佢地展銷,用的器材有唔同,
playmate有d唔同,我不是太仔細去睇 ?-( ?-(

大宅

SUKI_C,

我當然可以幫你去換啦 ! 不過可以的話最好都係續會先 !

別墅

HCPOON
多元智能全名叫Wide Eye多元智能啓蒙教材,有故事書,童詩歌詞書,活動練習本,圖像字典,故事CD,VCD,海報,認知圖卡............等
如要買要加多成萬蚊,所以我冇買,你買Mickey set時個sales冇叫你買咩?
SUKI_C
我係成套買(Mickey Set),買左三萬五千幾,playmate應該同以往一樣,我買個時送左部DVD mate機可以play DVD比BB睇

大宅

koby,

哦 ! 我都有買Wide Eye ! 不過未開始睇 ! 我預計佢哋會睇到六歲嫁 ! 但我買個時都係送左部DVD 機 ! 冇playmate ?!?
Playmate 是否聽CD 嫁 ?

?-( ?-(

別墅

HCPOON
playmate即係都擦卡機呀,你都有嫁

大宅

Oh ! I C !

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.