潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

男裝表有什麼好介紹

thanks!
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

公爵府

版主

Re: 男裝表有什麼好介紹

IWC

子爵府

thanks, 睇過喇, 但唔o岩心水呀!

別墅

要因預算同佢嘅口味而議... 以下牌子我都幾鍾意

貴 - Rolex, IWC, Frank Muller
平 - Citizen, Seiko

子爵府

想$1xxxx 樓下, 因為會粗帶!

seiko, citizen 又唔係咁好,因為好似太young咁!

有無好介紹呀?

別墅

其真好多街牌都有啲近似Rolex款... 唔知你介唔介意... 唔會太貴.. 又唔會太後生.. 或者買啲款靚但無牌子架啦...

子爵府

咩野叫"街牌"呀?

別墅

kittybuzz 寫道:
咩野叫"街牌"呀?

街牌 = 唔出名又唔賣廣告... 叫唔出個名但係行街見到都會認得嘅牌子

民房

Ball

This brand is not too expensive (under$10,000). Some model are shape and outstanding.

洋房

casio
開心只是一種態度, 一種睇法, 用不同的心態會有不同的效果, 朋友, 你是每事埋怨還是每事感恩? 快樂與否, 取決於你自己啦!!!

複式洋房

若你想買的不需要太貴,可考慮買ck.

去年christmas,我買了一隻ck錶給老公,鋼錶,長方形,黑色錶面,返工帶好正,佢有同事讚過靚添. around $1500

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

seiko有隻幾靚o家...有皮帶&鋼帶款~
皮帶5,250
鋼帶5,550
個款都唔會好young....但好型law.....粗帶都o岩洗o家....^^

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

係wor...琴晚去沙田o個間 " commxxx " 唔係好識串...梁朝偉成日著o個隻牌子....
而家做緊70% off呀........ d 表都幾ok o家.....^^
折後好平o乍~~

大宅

"techno marine" not expensive if you're not choosing the watch with diamond. or
OMEGA also quite good, may be you can consider for it
我家有2個寶貝

首頁

尾頁

跳至