意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92803

BB床既床圍??

男爵府

國民生產總值:8728

醒目開學勳章

BB床既床圍??

bb床係咪一定要放床圍架~~~

珍珠宮

國民生產總值:33994

2018勳章

Re: BB床既床圍??

咁就唔一定既.

不過BB大D 識轉身時, 佢會撞埋床框到架喎!

男爵府

國民生產總值:5830

落左唔怕bb手腳 '攝' 出d '啦' 度呀。
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

男爵府

國民生產總值:8728

醒目開學勳章

咁初生bb都可以唔洗用住嗎?

因我係諗住入左醫院生bb時,先叫老公去買床,但我唔想叫我老公買床圍,怕佢唔識買~

大宅

國民生產總值:3031

我都係2月準媽媽啊! 我就叫我老公趁我返阿媽嘅時候搞掂張床仔, d人話迴避下就得ga la! 而且入院時老公都分身乏術啊! 我都買咗床圍, 不過就三面嘅, 咁就算訓覺都睇到阿b!

男爵府

國民生產總值:5830

angelcheung 寫道:

因我係諗住入左醫院生bb時,先叫老公去買床,但我唔想叫我老公買床圍,怕佢唔識買~

妳會唔會'吻'左D呀﹐入院至買床仔...... ?-(
到時仲有其他野攪'過播'!
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

大宅

國民生產總值:1060

其實你可以買定床仔先, 至多係你入院時先叫佢送來囉.
funann 寫道:
[quote]

妳會唔會'吻'左D呀﹐入院至買床仔...... ?-(
到時仲有其他野攪'過播'![/quote]

公爵府

國民生產總值:27716

就算您唔怕bb手腳 '攝' 出d '啦' 度, 遲d bb 床上玩具仔都好容易跌晒落地架!!

bb床係咪一定要放床圍架~~~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.