親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問深圳世界之窗

準備和仔仔去世界之窗, 請問哪些項目是必玩的? 佢只有三歲. 裡面有沒有如長隆的小火車?

酒店方面, 有沒有住過博林諾富特酒店 (Novotel Bauhinia Shenzhen)? 是否在世界之窗附近? 有何comments?

歡迎去過的媽咪share 行程, 及食肆推介.

謝謝.

子爵府

Re: 請問深圳世界之窗

靖媽媽,

我上一次去世界之窗是幾年前不知現在有沒有大改動所以沒有資料提供, 但我在網上找到博林諾富特酒店的資料, 呢間酒店好似幾新幾靚喎, 你參考吓啦.

資料一

資料二

複式洋房

肥仔媽咪,

我就係在ctrip 看到介紹所以想去試下呢間酒店.... 唔知近唔近世界之窗呢 ??

禁止訪問

複式洋房

晚間大型表演不是門票已包?
另外買票要幾錢?

大宅

靖媽媽,

I visited Shenzhen in X'mas. I'd passed the Novotel and impressed by its cyber-look appearance. But I don't think it's close to the Window of the World if travel on foot. Maybe you can travel by metro, probably 2 stations only... Please double check its location before your confirm booking if you really want to live close to the Window of the World.

複式洋房

mamamui,

thanks, i think i will go to window of the world by taxi from the hotel.

thanks for your info.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至