想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

宮外孕.....bb冇咗喇!

駁翻輸卵管之後....再去照....右邊嗰條係塞塞地.....但係左邊嗰條係通嘅.....e生巳經warn咗....我有宮外孕嘅機會係比其他人高好多倍.....有咗之後....真係好驚會係....所以由5週開始巳經去e生度check住....點知 :cry: 6週2日就已經check倒係宮外孕(今個星期一)....仲係喺塞咗右邊嗰條....真係好傷心 :cry: 由下午4點喊到第二朝6點....之後....收拾心情入院.....今日出院喇....唯有寄望左邊嗰條啦....一切隨緣!

子爵府

Re: 宮外孕.....bb冇咗喇!

monchan,

不要再傷心了, 養好身體, 再接再厲吧 :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

大宅

HIHI monchan~~
唔好傷心喇,今次唔好彩啫,
下次唔會架喇!!!!
比D信心哎,下一個生BB既就係你喇!!!!
我地哩班曾經傷心過既人,
一定好快就會好開心咁抱住自己既BB架!!!!
加油呀!!

禁止訪問

別墅

monchan,

不要太傷心, 還有大把機會既!最緊要係養番好自己身體, 再努力過!

瑪瑙宮

2020勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Hi monchan,

Take care!

禁止訪問

洋房

gogOBABY 寫道:

不要太傷心, 還有大把機會既!最緊要係養番好自己身體, 再努力過!

agree. don't be so sad but take care.

男爵府

畀面勳章

多謝各位姊妹關心 :-P .....希望大家喺不久將來.....個個都可以擁有.....聰明可愛嘅寳寶
我而家冇事喇.....信仰可使我重新振作起來....
大家加油呀

洋房

Dear monchan,

不要傷心, 繼續努力, 你一定很快擁有lovely baby.
我去年年頭都因宮外孕, 切一邊輸卵管, 我哭了一個星期, 現在我仍然在努力中.
大家加油!!!!!!
I love my 超可愛dog BB

伯爵府

monchan,

唔係唔開心啦,調養番好身子,再接再勵~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至