嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

nuk會員購物日

28/1-29/1 NUK 會員購物日呀!!唔知啲嘢抵唔抵呢??有無人以前去過??

子爵府

畀面勳章

Re: nuk會員購物日

我都收到 ,都想知底唔底,因為我對那個消毒煲有興趣。

男爵府

育兒性格勳章

我都JOIN左,點解冇INVITATION架... =_=

大宅

畀面勳章

請問如何入會呀 ?-( ?

公爵府

畀面勳章

我都收到呀~~

複式洋房

我是在雜誌看見有表格, 然後填寫申請的•
宣傳單張說在購物日當天可以在現場立即申請入會•

洋房

suklaic,

我都想送一個俾朋友,於是打去問,佢o地話原價$539,咁折o左就即是$404。應該比jusco做bb展時平d o卦﹖
(舊年我生bb時,我個friend 就用pampers印花加錢換,$400有找,仲送2個奶樽,不過今年無此優惠了 :cry: )
另外,奶樽,最貴果種,即樽身有公仔&白奶咀的,原價$30.6,折o左比有荷花卡買平dd 啦 :lol:
Mui Mui 在9/6/04出世了,重3.21kg :-P 18/6--3.25kg 26/6--3.43kg 5/7--4kg 14/7--4.14kg 5/8--5kg 17/8--5.5kg 22/9--6.12kg 12/10--6.54kg 4/12--8.10kg 16/2--8.67kg welcome to mui mui's little world ;-)

子爵府

畀面勳章

hodordor
$404,我想沒有吉之島的底,因為在吉之島買仲有四個大奶樽及一個細奶樽送,仲有濕紙巾,但我很久都沒有見到這樣的promotion了〈大約在半年前見到的〉。所以我都係要考慮考慮吓先,你會不會買呢?
hodordor 寫道:
suklaic,

我都想送一個俾朋友,於是打去問,佢o地話原價$539,咁折o左就即是$404。應該比jusco做bb展時平d o卦﹖
(舊年我生bb時,我個friend 就用pampers印花加錢換,$400有找,仲送2個奶樽,不過今年無此優惠了 :cry: )
另外,奶樽,最貴果種,即樽身有公仔&白奶咀的,原價$30.6,折o左比有荷花卡買平dd 啦 :lol:

複式洋房

請問時間及地點在那?

洋房

1月28-29日、10am-7pm
觀塘鴻圖道71號瀝洋工業大廈7樓 mapa babycare co ltd.
tel:27939005
Mui Mui 在9/6/04出世了,重3.21kg :-P 18/6--3.25kg 26/6--3.43kg 5/7--4kg 14/7--4.14kg 5/8--5kg 17/8--5.5kg 22/9--6.12kg 12/10--6.54kg 4/12--8.10kg 16/2--8.67kg welcome to mui mui's little world ;-)

洋房

suklaic,

我都知jusco做promote時好多o野送,所以等我再打去問下有無gift 先決定。
suklaic 寫道:
hodordor
$404,我想沒有吉之島的底,因為在吉之島買仲有四個大奶樽及一個細奶樽送,仲有濕紙巾,但我很久都沒有見到這樣的promotion了〈大約在半年前見到的〉。所以我都係要考慮考慮吓先,你會不會買呢?
[quote]
suklaic,

[/quote]

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Jusco二月好似有BB展

複式洋房

hodordor,

Thank you! :-P
1月28-29日、10am-7pm
觀塘鴻圖道71號瀝洋工業大廈7樓 mapa babycare co ltd.
tel:27939005

大宅

唔知有冇暖奶器賣呢??
Pekklesiu

複式洋房

nuk 的濕紙巾好用嗎? 夠大夠厚嗎?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

我就覺得麻麻地喇~
CandyLiu 寫道:
nuk 的濕紙巾好用嗎? 夠大夠厚嗎?

侯爵府

me too~
我家有隻曳曳豬

洋房

請問nuk的奶樽&奶咀好用嗎?

公爵府

好媽媽勳章

Pekklesiu 寫道:
唔知有冇暖奶器賣呢??

Pekklesiu
有暖奶器賣, 不過冇睇幾錢

男爵府

CandyLiu,

i like nuk 的濕紙巾,

the best is