意見反饋
義工
[2004年或之前] 我的女兒到現在巳六個月大仍然未試過轉身!

洋房

國民生產總值:133

我的女兒到現在巳六個月大仍然未試過轉身!

:lol: She is a little size baby girl and her weight was 2.715 kg at born. Her weight is 7.1 kg at 10 Jan 2005. Is she too little?

大宅

國民生產總值:3010

環保接龍勳章

Re: 我的女兒到現在巳六個月大仍然未試過轉身!

我囡囡康妮到現在差不多七個月都未識自己轉身.坐都麻麻0地.她很懶.不用擔心:

複式洋房

國民生產總值:398

I guess that she's only a small size baby. As long as she eats well, sleeps well and plays well would be fine.
Cut and paste this link for more information, http://www.verybestbaby.com/r.asp?uid=133411&sk=5364390

Pheobelam 寫道:
:lol: She is a little size baby girl and her weight was 2.715 kg at born. Her weight is 7.1 kg at 10 Jan 2005. Is she too little?

民房

國民生產總值:24

我家可可今天剛好7個月﹐上個星期二才學識反身﹐由趴著反成正面﹐穿太多也不會翻﹐所以不用擔心啦﹐可可6個多月時問過姑娘﹐姑娘說會坐就沒關系了﹐放心吧。

我是爸爸媽媽的可愛豬豬﹐7月1號出生于瑪嘉烈醫院 :-D 來可怡豬豬的家看看吧

複式洋房

國民生產總值:238

可能穿太多不會翻 喎!!!

複式洋房

國民生產總值:161

Hi Minima,

你可以試o下幫佢轉身, 最初佢可能是未適應. 如果你試多幾次, 每日如是, 佢就可以轉身, 一學會你重要多加留意, 因為佢會自己得閑就會轉身, 周圍多o野睇及有好奇心, 所以無需擔心.

我自己的BB都係大概6個月才學到轉身. 你可以試o下用呢個方法.

KadMum :lol:
KadMum :-D

複式洋房

國民生產總值:176

我bb都8個月未試過轉身,轉得一半佢就唔郁,但佢而家坐得幾好,同可以抓住企

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.