美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2020勳章 育兒性格勳章

屯門有冇邊度做負離子好呀?

請介紹啦﹗THKS! :lol:

男爵府

環保接龍勳章

Re: 屯門有冇邊度做負離子好呀?

我去開 Hair Line.在新墟Green Box 對面. 我覺得就好好啦. 如果你去就搵阿Sam啦.
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

洋房

屯門豐景園裡面有間 Hair Culture!
Jacky
開心只是一種態度, 一種睇法, 用不同的心態會有不同的效果, 朋友, 你是每事埋怨還是每事感恩? 快樂與否, 取決於你自己啦!!!

禁止訪問

男爵府

其實依家做負離子仲駛唔駛成個星期唔洗得頭架? ?-(

禁止訪問

男爵府

Nicki呀~

想問你幾長頭髮呀?
要幾耐時間呀?我想星期六去呀... 又怕要坐好耐喎,你知啦,我係sunday mother黎,想多d時間睇bb,不過又頂唔順自己個C NINE頭.... 哈

thks!

大宅

甘大家有無介紹~電髮或陶瓷或數碼??
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

男爵府

環保接龍勳章

我做過數碼電髮. 好滿意. 效果係曲得好自然.做完頭髮好柔軟. 不傷頭髮。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

Harry媽 ,

甘你係邊到整? 大卷定細卷? 大約幾$, 要搵邊位整? 可以維持幾耐??
Thks!

Harry媽 寫道:
我做過數碼電髮. 好滿意. 效果係曲得好自然.做完頭髮好柔軟. 不傷頭髮。
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

首頁

尾頁

跳至