懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有冇比歌BB聽?胎教。

草仔仔,我又揾到個web有中英文兒歌日故事架!你上去玩下吖!

http://www.e-bobo.net/hgame15.htm

公爵府

FM1218 寫道:
蝦蝦,分享下啫。我覺得D公仔畫得好得意架!純音樂太悶呢!呢D又可以唱比呀B聽吖嗎!

係呀, 同埋有歌詞可以學下唱比小 b 聽.
[/url]

大宅

FM1218 :我入到去,d歌聽唔到呀?
但上到個網呀...咁點呀?

別墅

草仔仔, 你係咪見到以下個面呢?你click入去個document 就得架喇!

Multiple Choices
The document name you requested (/bbs2/attachments/55v2_alibaba.swf) could not be found on this server. However, we found documents with names similar to the one you requested.
Available documents:

/bbs1/attachments/55v2_alibaba.swf (mistyped character)
/bbs3/attachments/55v2_alibaba.swf (mistyped character)
Please consider informing the owner of the referring page about the broken link.

大宅

FM1218:唔該晒^^

男爵府

我睇過一些講關於胎教既書, 話最好比BB聽柔和的純音樂

別墅

其實我覺得只要你鍾意BB都会鍾意聽嘅。

大宅

冇......兩個都冇
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

大宅

我將我同老公度蜜月時係小樽買既2個音樂盒輪流放在肚皮上,d丁丁聲令肚皮有小小震,我自己就好enjoy,相信bb都會enjoy。

首頁

尾頁

跳至