懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

請指教!!(到醫院登記)

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 請指教!!(到醫院登記)

Coco926 寫道:
請問:我已睇了私家,取了醫生紙,想到qe生 (丈夫是公務員),應用那種途徑去booking? 電話? 親身到? 那day去?
by fax? pls teach me !!!! 唔該......

我覺得妳先打去qe問左祥細資料先再親身去.

大宅

你只要拎住張醫生紙到QE登記就可以架啦,
你可選擇到L座睇,或者到專科門診大樓四樓婦產科,
L座是公務員診所,睇既會係醫生,
專科四樓睇既係最初醫生,後來轉為睇助產士的,
我丈夫都是公務員,但我選擇左到專科個邊睇,
到你要入院生的之前,同姑娘講返要住二等房就可以啦.
Coco926 寫道:
請問:我已睇了私家,取了醫生紙,想到qe生 (丈夫是公務員),應用那種途徑去booking? 電話? 親身到? 那day去?
by fax? pls teach me !!!! 唔該......

禁止訪問

大宅

當然你要係人地既辦工時間去啦,
最好係早上9點至下午4點去啦,
如果你個肚有8個星期都已經要去啦,
其實早去會安全D咁解,個人鍾意啦.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至