意見反饋
義工
[2004年或之前] 生完bb後月經何時回來

大宅

國民生產總值:4343

生完bb後月經何時回來

?-( 我生完就嚟2個月,惡露清咗,正常會幾時來經 ?-(

男爵府

國民生產總值:5053

Re: 生完bb後月經何時回來

好似係你停餵人奶後

大宅

國民生產總值:4073

我生完bb後1個多月就黎經啦! 不過, d經血好淡色同量好少, 唔知係咪我唔夠血呢?

複式洋房

國民生產總值:250

我係1/12生,咁就係9/1黎月經,我頭個2日好多架!唔知下個月又係咪差唔多9號黎and係咪咁多呢?? ?-( ?-(

大宅

國民生產總值:4343

我惡露12月中己經冇晒!但一直有啡紅色分泌,近呢幾日就完全清洒,所以我想大家何時來經,一直有啡紅色分泌是否是月經,是否我量少,來了經我唔知呢?? ?-( ?-(

別墅

國民生產總值:957

睛靈勳章

我都唔知幾時先至有, 因為bb食人奶!

大宅

國民生產總值:1415

Sammily,
Same here, 2 months already, M still not come. Wonder why. I stopped breastfeeding on the 3rd week after delivery....
My M came right after my 惡露清咗 when I had my first child. This second time, it's a bit late for my M to come. I am still waiting for auntie visit. ?-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.