意見反饋
義工
跳至
[2005年] 妳地bb食緊邊隻奶粉呀???

伯爵府

國民生產總值:18962

妳地bb食緊邊隻奶粉呀???

[size=medium]我亞b仔依家食緊"安嬰兒A+",妳地呢???

複式洋房

國民生產總值:441

Re: 妳地bb食緊邊隻奶粉呀???

我囡囡都係

大宅

國民生產總值:2589

我bb也是安嬰兒A+

男爵府

國民生產總值:6985

畀面勳章

我果個食緊雪印,因為家姐都係食尼隻,而我一心都係林住食尼隻,0廿考合醫院又係食尼隻,真係合晒我何車呀!

禁止發言

國民生產總值:2833

珍珠宮

國民生產總值:46750

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我囝囝食緊 Gold S26.

禁止訪問

國民生產總值:2585

大宅

國民生產總值:4200

我個女食緊雪印, 日日都有軟林林既糞, 我覺得都幾好啊!!!

樹熊媽媽,
嘩, 你有24罐free, 好正啊, 不過點解啊???

禁止訪問

國民生產總值:2585

伯爵府

國民生產總值:18962

樹熊媽媽:
咁妳bb即係食邊隻呀???

複式洋房

國民生產總值:452

蛋豬 寫道:
我個女食緊雪印, 日日都有軟林林既糞, 我覺得都幾好啊!!!

樹熊媽媽,
嘩, 你有24罐free, 好正啊, 不過點解啊???

我女女都係食緊雪印, 日日都有軟林林既糞, 體重都增加得OK!

民房

國民生產總值:27

妳地bb食緊邊隻奶粉呀???

我仔仔食 S26 GOLD, 有人提議我轉日本奶粉, 但必須是從日本訂回來或在SOGO買的, 在SOGO買需用300多元, 日本訂要$260多元, 不是香港版的, 我朋友表示, 上次買奶粉時藥房老闆跟她說雪印唔好! 但我老爺話, 日本人已不食雪印, 因他的奶是從發生瘋牛症的國家進口, 不是日本牛奶 (且日本亦曾發生瘋牛症) 我不知是真假, 但他每月亦前往工作, 我估計可信性幾高!

大宅

國民生產總值:4585

我個B次前依S26, 但覺得成日夜晚勁多痰, 訓得唔num(已經2餐之間有飲水), 所以而家轉"安嬰兒A+"試下.

珍珠宮

國民生產總值:46750

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

糯米B 寫道:
我個B次前依S26, 但覺得成日夜晚勁多痰, 訓得唔num(已經2餐之間有飲水), 所以而家轉"安嬰兒A+"試下.

糯米B,

我個仔都係食S26, 不過佢就無咩痰.....有時食完奶我抱住佢, 佢會"er"番少少奶出黎, 少少杰. 我諗0個d係奶痰, 0甘 so far 佢訓覺都OK, 唔會好多痰.

複式洋房

國民生產總值:450

我呀仔都係食S26
焯耀星途金光照 禧福添壽萬人朝

民房

國民生產總值:12

我BB食緊 S26...我覺得幾好

複式洋房

國民生產總值:441

安嬰兒A+

伯爵府

國民生產總值:15354

雪印思敏兒

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

國民生產總值:4450

美素佳兒+人奶
其次也相倣, 就是要愛人如己。 馬太22:39如果人人都愛人如己, 包括不同階級、不同國籍, 不同理念的人,事事為人設想, 咁尼個世界會唔會少左好多不必要既紛爭, 甚至戰爭呢...

大宅

國民生產總值:2902

安嬰兒A+

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.