影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

大宅

做藝人都要有口德.
慶幸既係黃小姐紅唔起.....

身材唔覺得佢有...

難怪向太太一開始就唔like個仔同佢一齊...

大宅

ng係人

公爵府

佢咁答又真係幾9唔搭8~

子爵府

+5熱血勳章

原來向太唔鍾意佢同個仔一齊,係有原因.....因為佢把口

大宅

好媽媽勳章

我覺得佢以為自已咁講好風趣幽默lor..:;pppp:

其實好冇腦
我不嬲都唔係好like佢, 都成廿幾唔細啦, 好似仲好幼稚咁, 講野白白痴痴, 九唔塔八

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢d馬拉雞把口真係衰~~
我驚佢第日就係無錢~~死係置地個d人呀

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

伯爵府

呢d說話出自佢口中,我又覺得一d都唔出奇喎!

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

「仲以為係女人冇錢 shopping(購物),要死喺置地。」
好明顯呢句說話發自佢內心, 亦都係佢嘅本性, 可以為錢賣波賣肉賣人格.
抵佢撈來撈去都唔紅, 依家咪惟有"黐"埋向佐, 睇吓有乜油水!

大宅

貪婪 + 惡毒既女人

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

一個女人得個殼(唔係好靚,都過得啦)係無咩用既,講一句說話就知幾多斤兩啦!膚淺的女人!!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

複式洋房

回覆 171# lormy 的文章

黃婉伶係以前既藝名,依家要改番用真名黃婉佩喎!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

都吴識講嘢:;pppp: :;pppp:

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

睇佢啲私生活都知佢有問題無家教啦
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

大宅

涼薄...

大宅

各位要話 Race 之前又有冇諗過, 跳樓事件係當日下晝發生, Race 出席既係晚間舉行既活動, 冇目擊事件之餘, 報紙又未出, 點會知道死者既身世係點慘點坎坷? 當日有人跳樓佢都未必知啦! 蘋果日報偏偏要放佢既言論係港聞版, 放係事件報導既隔離, 係唔係刻意煽風點火? 當晚記者點樣問Race 法, 當中又有冇斷章取義, 又有冇人知? 點解當晚既活動, 冇蘋果動新聞片段親自影住記者同 Race 既一問一答? 身有屎麼?

首頁

尾頁

跳至