跳至

首頁

尾頁

大宅

今日去檢查話BB己經掉咗頭啦

洋房

我上次29週時去c+檢查...佢話阿b仲未轉頭仔!
而我到9月底先再去c+檢查, 到時都34週喇!

呢段時間...成日都諗唔知阿b幾時先轉落去!

想問下...bb轉左頭既媽咪...可否講多d感覺出黎?
我好想知究竟阿b轉左頭..會係點既感覺呀?

大宅

原帖由 kuongcoco 於 09-8-27 14:05 發表
29week時都未轉..

32WEEK 就轉左啦.

大宅

原帖由 kuongcoco 於 09-9-8 21:49 發表

32WEEK 就轉左啦.

我30wk3d轉咗啦....

別墅

原帖由 MiniCooperS 於 09-8-29 21:54 發表
我30週喇﹗星期二去產檢,醫生話阿B已經掉咗頭。我問醫生,阿B會唔會掉番上去,佢話應該唔會﹗

我27週5去看醫生, 醫生都話阿B已經掉左頭, 唔會轉返上去

洋房

我30周喇,不過醫生都冇提過轉頭呢樣嘢

大宅

我在29週已經轉左了

洋房

34週時去c+照u/s, 阿b仲未轉頭呀!

醫生話到左36週去檢查, 仲未轉頭的話, 咁就應該好少機會轉到頭啦, 要選擇開刀!

好想可以順產呢!

大宅

好媽媽勳章

我29週轉左,點知上星期(即係33週時)醫生又話亞B 坐番係度.... 唉..... 究竟佢幾時轉定﹖

大宅

我都一早轉左個頭啦, 不過我聽見人地講, 佢地會有機會再轉架~
Cherry豬終於

複式洋房

I'm 34 weeks bb's head still on the top ar....so scare...what can I do....

大宅

我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我 30 week 去 睇醫生時說轉左...

複式洋房

我29周轉o左喇!!!!

大宅

其實我bb一向都頭向下的....
但今日去看私家,發現佢轉返頭向上...
我已經35週2日喇....
下個星期就去廣華產檢喇...
你地話bb仲有冇機會轉返頭呀??好擔心!!

洋房

我34週果時去C+, 醫生話阿B未轉頭!
到36週再去睇, 阿B都係冇轉到!

醫生話轉既機會都好細, 所以要開刀了!

我有個朋友, 佢第一胎, 35週阿B先轉頭!
所以都係因人而異! 要順其自然呢!

原帖由 marie貓 於 09-10-14 17:37 發表
其實我bb一向都頭向下的....
但今日去看私家,發現佢轉返頭向上...
我已經35週2日喇....
下個星期就去廣華產檢喇...
你地話bb仲有冇機會轉返頭呀??好擔心!! ...

別墅

我都係一樣,到依家35w都未轉頭,book定咗開刀。
但個心其實好想佢可以轉頭,同上一胎一樣順產~~

複式洋房

me, too. 34 weeks also not in position...I booked c section already...My first child also born naturally. So worry....

大宅

你係政府生??
其實係咪35週轉頭機會好細,所以已經可以book定曬開刀...?
原帖由 ceciho 於 09-10-14 22:39 發表
me, too. 34 weeks also not in position...I booked c section already...My first child also born naturally. So worry....

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

24 週

複式洋房

I booked c-section in St. teresa..but gov. also ask me to go there next thur and if bb not in position...they can book c-section for me in gov hosptial..if both can do c-section, U will choose private or gov? pls give me some advise. thz

首頁

尾頁

跳至