跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我阿 b 32w check 時調左頭, 36w 時都係咁既姿勢.. 都係面向後面.. 我仲有時諗佢成日都係呢個姿勢會唔會好悶...

大宅

其實如果開刀...根本係私家定公立都冇乜所謂喇...
咁當然私家開刀既價錢會貴好多喇....
depend on 你當初點解會選擇私家生?係咪為左要開刀先揀私家??
如果因為呢個原因,公立都同你開刀...咁其實你可以慳返果幾萬蚊.....
比我揀..我會揀公立
原帖由 ceciho 於 09-10-15 16:56 發表
I booked c-section in St. teresa..but gov. also ask me to go there next thur and if bb not in position...they can book c-section for me in gov hosptial..if both can do c-section, U will choose private ...

複式洋房

回覆 3# ceciho 的文章

35週

別墅

因我個醫生係ST. TERESA掛單,所以我係响果度生嘅。

開刀的話,睇下你mind唔mind個傷口,我個醫生手勢好好,所以都有保証。但如果係政府,我就唔係太清楚喇。

別墅

尋日產檢,36w先轉頭仔~~呵呵,好開心!!

首頁

尾頁

跳至