嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問余仁生猴棗散好還是位元堂好呢?

余仁生只得一種,但位元堂就有兩種一隻平好多,令一種就要約$100一枝應該買那種好?

複式洋房

Re: 請問余仁生猴棗散好還是位元堂好呢?

我覺得余仁生比位元堂好

男爵府

wendy_ip88:

我諗你剛剛調轉了! 位元堂我不知有幾多種 (因我沒有買過), 但余仁生就真係有兩種, 一是$100/支, 是100%猴棗末, 另一種是$29/支, 是有混埋其他中藥的, 那功效當然無100%個種咁好啦! (個sales話100%個種連氣管敏感都醫得, 但$29個隻就唔得喎!)我剛剛昨天才在元朗大馬路個間余仁生買左一盒保嬰丹同一盒6支裝o既100%猴棗末..(真係買呢d都買窮 )...唔知保嬰丹算唔算特價呢? $69.9一盒....另外6支裝的猴棗末就照價9折, 即係$540有6支。

至於余仁生好d定位元堂好d呢?!.....好多媽咪都余仁生好d....所以我都係跟大圍lu

男爵府

我隻b都係食'余仁生'﹐幾掂架!

我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

男爵府

我囡囡都係食余仁生,話晒都風行左幾十年喎。
同埋,位元堂除左單枝裝外,一盒就十枝,計落條數都幾係!

首頁

尾頁

跳至