意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 92|主題: 127254

想問bb過夜比人照顧要幾$

子爵府

國民生產總值:11911

<急>想問bb過夜比人照顧要幾$

想問bb過夜比人照顧要幾$
2個月大'''星期日晚送去..星期五晚接走......
會供應奶粉尿片比佢....

侯爵府

國民生產總值:20956

好媽媽勳章

Re: <急>想問bb過夜比人照顧要幾$

我個時都有問過價錢 如果要湊過夜 大約5000-5500元到 睇下湊個人同你有冇親戚關係 if 唔湊過夜 3500元到啦 湊過夜甘貴 點解唔考慮下 bunbun � 印印 話晒 3270 仲可以日日見番 bb 我都係因為甘 先請 bunbun but 好講彩數就真 

子爵府

當初好似你咁想,請bunbun化算..但係個仔半個月大佢就來到現在差不多兩個月,佢日日抱住呀仔樣樣都唔做..有一半家務都係我做,但最激氣叫佢清潔同有朋友來佢就黑面,所有朋友同我老公都叫我抄佢..我還替講好話....最後佢令到我個仔冷親有支氣管炎現在還在醫院..所以我決定找到人睇呀仔就立即要佢返老家>>
我老公話怕怕唔敢再拿個仔條命試第二個,所以想找本地有經驗媽媽睇仔仔,等佢2~3yr old可以講比我地聽工人好唔好先再決定請唔請bunbun or 印

子爵府

國民生產總值:10366

以前揍我個女的褓姆很好的,我都俾佢揍到一歲多才取回來,你在那裡住?個褓姆住粉嶺的。不過唔知佢現在有無幫人揍呢,若你真的有興趣,PM我幫你問。

大宅

國民生產總值:4021

My daughter is take care by my friend's mother from 2months up to now. From Sunday night to Saturday morning (day & night 5.5days) @HK$4500 per month not included diaper & milk poweder.

Our 褓姆 is very good to take care my daughter. She and their family are also very likes my daughter very much.

She have 16 years 褓姆 experience to take care new born baby & little childs. Sometimes, those children and their parents will visit 褓姆 during holiday.

Since my daughter will go to nursery school in August 2005, we are planning to hire an oversea maid to take care my daughter from June. So, I can introduce my 褓姆 to you if you need.

Winleg

子爵府

多謝各位媽媽,我老公已找到一位有十年經驗的媽媽幫我..佢可以比仔仔係佢家過夜.最好就係住係屯門,我第日仔仔大d,可以方便日日接佢返屋...

哈哈!我以經訂左29號機票送個工人走,不過原來比左政府d稅無得退..咁又唔多千幾..加多1個月通知金都夠比褓姆...好可憐呀...... :-(

珍珠宮

國民生產總值:46750

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Deleted

大宅

國民生產總值:2589

我有2個小朋友,無得選一定要請外傭,我才負擔得起

大宅

國民生產總值:2589

唔湊過夜3,000元, 湊過夜4,000元

民房

國民生產總值:1

Hi, Winleg

I am a new member. Can I get more information about your 褓姆 because my expected delivery date is around August 2005? I want to find a experience 褓姆 to take care of my new born baby. Please help me.

別墅

國民生產總值:698

TTeresa 寫道:
多謝各位媽媽,我老公已找到一位有十年經驗的媽媽幫我..佢可以比仔仔係佢家過夜.最好就係住係屯門,我第日仔仔大d,可以方便日日接佢返屋...
:-(

屯門保護兒童會有提供寄養服務, 每月約3500-4000.

複式洋房

國民生產總值:366

其實你地講d bun bun咁差,點解唔日頭請人湊夜晚自己湊返,我都係在職媽媽,我個由二個月開始就旦頭比人湊,晚自己湊返,我唔覺得太辛苦low,

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.