自由報料

跳至

首頁
45678...16

尾頁

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

咁都賣得出黎比人
有冇攪錯呀 !

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

真係好衰

大宅

我覺得好囉, (好鄧你難過) 果個兒姐姐做個肉酸蛋糕出黎, 仲收人$180 / 磅, 好無良....

一心搞個Party, 除左個主角之外, 就係個精心訂做靚靚旦糕....點知 ...

我剛剛同個仔搞個Party, 個旦糕係送貨去Party場地, 我一到場,即刻叫經理推個旦糕比我睇睇先, (驚有咩差錯... )

大宅

劉小姐你咁等錢洗就直接叫人捐比你, 唔好搞鑊0個小朋友生日會. 真係好離譜, 簡呢0的日子去呃人.
原帖由 monmonbe 於 09-8-28 12:34 發表
佢叫劉小姐,電話66202xxx,大家請留意,我唔想再有人比佢呃,真係好慘囉,1年1次生日party,就比佢搞到連相都無心機影,見到個蛋糕就無晒謂口,我都係o係BK網搵的,之前見有人post話佢整d蛋糕好好食,由街鋪搬上樓上鋪,都唔知呃左幾多人 ...

大宅

醒目開學勳章

原來仲有其他受害者.....

http://hk.myblog.yahoo.com/joeylakeiko/

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2491762&extra=&page=1

子爵府

個生日蛋糕真係好唔掂喎.....

版主

2020勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

原帖由 sampcy 於 09-8-28 14:32 發表
既然未比錢, 見到個cake咁樣, 樓主應該唔好收貨嘛, 寧願去美x嗰d買個現成既仲好, 起碼唔使自己勞氣又唔開心, 笑返啦!!

呢個衰人係要俾咗錢先架,所以我估佢暫時唔敢再接新order,所以個blog都delet埋.但之前訂咗個啲就真係試吓嘈佢俾番啲錢取消個order,唔係到時都唔知會收到啲古靈精怪既蛋糕.
經過呢次,我以後都唔敢再搵呢啲樓上舖order.呢個咁既兒戲姐姐個良心都唔知係咪俾狗食咗,夠胆做啲咁既嘢俾人....

男爵府

個蛋糕真係非常樣衰

別墅

好媽媽勳章

好心佢喇, 未滿師就唔好開舖喇.

子爵府

個老番美人魚蛋糕真係好肉酸。

水晶宮

2020勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 bbq2006 於 09-8-28 16:47 發表

真係離哂譜。唔識整就唔好學人接生意啦!制作馬虎超肉酸囉!

我之前都試過網上訂蛋糕,出黎既效果真係差d,所以唔會再係網上舖頭訂。

水晶宮

2020勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 bbq2006 於 09-8-28 16:47 發表

真係離哂譜。唔識整就唔好學人接生意啦!制作馬虎超肉酸囉!

我之前都試過網上訂蛋糕,出黎既效果真係差d,所以唔會再係網上舖頭訂。

男爵府

我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

都係鋪頭穩陣D 唔好唔開心呀, 我地一定唔會幫佢訂CAKE架!

男爵府

係呀!如果真係仲有人落左訂就拿拿林取消order啦!真係唔好期望佢會整到一個完美蛋糕,如果唔係到時佢就給你一個驚喜,給你一個難忘的生日會。

原帖由 Lovely媽咪 於 09-8-28 16:32 發表

呢個衰人係要俾咗錢先架,所以我估佢暫時唔敢再接新order,所以個blog都delet埋.但之前訂咗個啲就真係試吓嘈佢俾番啲錢取消個order,唔係到時都唔知會收到啲古靈精怪既蛋糕.
經過呢次,我以後都唔敢再搵呢啲樓上舖orde ...

禁止訪問

大宅

樓主太好人la...比我一定追番佢錢\

侯爵府

畀面勳章

真的好醜樣.....點好意思收人錢架?

琥珀宮

2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

真係做得超肉酸, 算啦, 當買個教訓.

男爵府

真係嚇死人呀!! 唱開佢 比D 人唔好幫襯佢:;pppp:

男爵府

我都想佢退返錢比我,我試過打比佢同佢講好唔掂完全唔食得,個蛋糕好似放左幾日咁好實,根本就放唔入口,佢唔很退錢我都好無耐,仲要cut我線,唯有今次當買個教訓,以後唔會再係網上訂蛋糕,今次我(希)生小小,改左個日本名叫(有版你睇),等多d人睇到唔好再幫襯佢訂蛋糕,唔好再令小朋友做受害者。

原帖由 #sausau# 於 09-8-28 21:32 發表
樓主太好人la...比我一定追番佢錢\

首頁
45678...16

尾頁

跳至