嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊到有膠地墊賣??

我是找那地墊要有公仔, 但不要可以揭得起的, 因為BB 會成日拎起周圍掟, 我找過荷花 & 西田都冇, 中間揭得起就有, 我未去睇吉之島, 唔知有冇呢?

男爵府

Re: 請問邊到有膠地墊賣??

如果無公仔o既大膠墊, ok唔ok呀? ?-(

大宅

我想有公仔靚d 囉, 淨色單調左d

子爵府

曉晴 寫道:

你睇返呢喥有冇你想要嘅資料:

內容

別墅

黃埔家居用品有得賣, 不過要88元, 地址唔知, 只識去, 比個電話你打去問啦. 我昨晚買左1張, 佢唔係有好多咋.

大宅

irhk,
好多謝你的資料!

irhk, 臭豬豬,
其實我想要一格格可以切的, 即係好似 "abc" 那種, 不過唔想要中間拎得起, 同埋我屋企而家的是淨色, 有d 單調囉

臭豬豬,
你所講的膠墊是否一大塊呀? 呎吋咪好難就囉?

公爵府

irhk
我仲未買到呀! 想問下您買個張, 點樣收埋呢? 麻唔麻煩? thanks.

irhk 寫道:
[quote]
曉晴 寫道:

你睇返呢喥有冇你想要

子爵府

Luzern 寫道:
irhk
我仲未買到呀! 想問下您買個張, 點樣收埋呢? 麻唔麻煩? thanks.

買嗰陣時佢本身係卷起同埋有兩條尼龍橡根帶索住再入响個有索繩嘅膠袋(普通透明膠袋)裡面,你留返佢哋,之後唔用可以放返入去。

俾幅相你睇真啲:
[img align=left]http://img.photobucket.com/albums/v518/irhk/Cnv0086.jpg[/img]

子爵府

曉晴 寫道:
其實我想要一格格可以切的, 即係好似 "abc" 那種, 不過唔想要中間拎得起, 同埋我屋企而家的是淨色, 有d 單調囉

會錯意

複式洋房

Has someone bought the 膠地墊 in "Japan City"? Is it good? Any bad smell? Thanks!

大宅

irhk,
請問你相中個塊地墊係邊度買?幾多錢呀?
人人常歡笑 不要眼淚掉

子爵府

hlbaby2004 寫道:
irhk,
請問你相中個塊地墊係邊度買?幾多錢呀?

你睇返呢喥:
click 入

大宅

Tks ~~~
人人常歡笑 不要眼淚掉

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

irhk:唔好意思請問你買的時侯環有貨嗎?因我唔係住香港區所以想問下你,如果有我會明天搭車到康怡jusco買.

子爵府

janetngan2 寫道:
irhk:唔好意思請問你買的時侯環有貨嗎?因我唔係住香港區所以想問下你,如果有我會明天搭車到康怡jusco買.

我今日經過時,重有!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

irhk 寫道:
[quote]
janetngan2 寫道:

我今日經過時,重有!
[/quote]
thanks

大宅

irhk,
唔知其他jusco 有冇呢? d 公仔都好靚, 仲有日文字, 你都找不到中間拿不到的地墊, 咁我考慮下你呢張, 因為我要度一度屋企放的位置o岩唔o岩位, 不過真係幾大張下, 我而家舖緊的面積只有10張abc 咁大咋

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

曉晴,
唔知 [size=medium]lee款o岩唔o岩你心水呢

大宅

pcsiauw,
你o個款係淨色, 我想有公仔

irhk,
我度過我屋企放地墊的面積, 係 49吋 x 48吋, 如果再放入d , 即地墊舖埋入去床仔下面就 49 x 84吋, 你講o個塊唔夠闊, 欠一呎 :cry:

子爵府

曉晴 寫道:
irhk,
我度過我屋企放地墊的面積, 係 49吋 x 48吋, 如果再放入d , 即地墊舖埋入去床仔下面就 49 x 84吋, 你講o個塊唔夠闊, 欠一呎 :cry:

如果呎吋認真唔啱就用返 ABC,因為一塊一塊扣得緊啲,同埋你嗰喥差唔多四平方呎正方形,ABC 好就位啲;一張過嗰種就算買兩張 cut 啱 size,如果外圍冇嘢頂住,最好响兩張嘅接口底部黐啲膠紙以防移位!

首頁

尾頁

跳至