懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

你地d 99點o架?對你地好嗎??我就...�”�

唉!我真係勁唔鐘意我99囉!!好嬲呀而家>.<!
我個99睇$$仲緊要過自己個仔啦!
佢成日都o係你面前對你好好∼o係你背後講你衰野∼
琴日仲搞到我好嬲呀∼
因為今次我老公出糧得好小..
所以比o左大約1�5佢∼
咁佢初初收到話好開心∼
之後過一陣又變晒樣話唉當係buy薑醋果d $∼
(我阿媽都未出聲問我拎$啦)
到o左琴日同我老公講話果咁小$$$
連o係我度食野都未夠啦∼
但係講到食野∼我係參唔多日日都唔會o係佢度食野∼
因為佢地自己本身都唔夠送食∼個個食完夜d都會搵野食
加上d野又唔o岩我食,我唔食雞同魚∼佢就參唔多日日都雞同魚∼仲有∼lunch∼只係會留飯比個仔∼我就留得果1,2次∼其他時間就叫我自己煮
d牙膏係我mum buy比我o既
d零食都係我自己 同mum buy
一係我老公buy比我食∼連公仔面都係∼
洗頭水又係我自己o既=.=
試問我食得你d咩呀??
佢再同我老公講多句話∼
果d家用係比我愛黎buy阿b d野用∼
唔係buy自己野用o架∼
其他就用黎草起佢�”�
聽完仲嬲∼因為而家你當我咩呀!
即係叫我自己d野自己$$$出返??
=.=佢明知我係冇收入o既人!!!!!!!
即係結婚生o左仔∼就養仔唔養我啦??
即係我唔洗人養o既!!!!!!!!!!!!!!1
平時佢要我幫佢收3接3掃地煮野食lng3果d我都冇同佢計∼佢而家黎同我計到咁!好似當我非容咁!
佢已經唔止一次做d黑我憎o既野呀!!!
之前又係我同我老公拍拖∼佢就話定散果d野
我結婚又問我離婚d野
我有o左又千方百計搵方法叫我落仔�”�
都唔知呢d咩人!!!
頭先仲叫我幫佢lng衫!!我真係理佢有味..

對唔住...><
好激氣呀因為><所以好想發sit!!
^^~[img align=left]http://img8.picsplace.to/img8/7/128_9925_tYqJ6Iicfzll.gif[/img]

子爵府

好媽媽勳章

Re: 你地d 99點o架?對你地好嗎??我就...�”�

你奶奶係咪一開頭就唔鍾意你架...定係佢個人本身係咁...我奶奶都衰...不過無你個咁衰...加埋我地唔係一齊住...其實你個bb出左世未架...個陣時我奶奶都叫我落仔...但係我唔落...之後我b仔出左世之後...佢就成日同我個仔玩...又叫我地得閒返去食飯...以前唔會叫...我諗如果你個bb出左世...我諗佢唔會再係咁掛...其實如果你唔鍾意佢...點解你唔同你老公搬出去住呢...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

男爵府

[size=xx-small]

★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

男爵府

其實, 你個99對你點0吾緊要, 最緊要你老公點, 佢明0吾明白你的苦況呀????? 如果0吾係你仲慘. 最緊要得到你老公支持呀! 雖然經濟上佢可能做0吾倒任何野, 例如搬出來, 但如果佢明白, 條氣都順D呀.

首頁

尾頁

跳至