意見反饋
義工

想生BB 今日: 6|主題: 98952

有冇人安全期愛愛都會有bb呢 ?(day 7�前)

伯爵府

國民生產總值:16935

有冇人安全期愛愛都會有bb呢 ?(day 7�前)

伯爵府

國民生產總值:16190

Re: 有冇人安全期愛愛都會有bb呢 ?(day 7�前)

IM,

我之前聽過有bk mom 都係day 7 (安全期) 都會有bb.

伯爵府

係呀, 我都記得呀...唔知常唔常見呢? :lol: :lol:

死啦! 今日day39啦??? ?-( ?-( ?-(

伯爵府

你m遲左呀? ?-(

伯爵府

係呀... now我常試食多d”涼”野, 等dm來  law...

因我覺得day 7是不大可能掛... ?-( ?-(

伯爵府

IM,

你都係唔好亂食野sin la! 等多一會la! 安全d 好呀!

伯爵府

ew911

chk pm 啦 !!

伯爵府

IM,

Thanks a lot! 我收到pm la!

侯爵府

國民生產總值:22839

2018勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

im,
係呀,如果你mc一向準,可能真係...所以你都係唔好亂食o野住,睇定d 先啦!!

伯爵府

唔該呀march

我都有個囡囡同您囡囡差不多大, 你快d bingo 啦, 我地會好好傾... :lol: :lol: :lol:

伯爵府

IM,

我昨天想起,個個bk mom 係 day 7 都係中左個囝囝呀! 所以,你都係唔好亂食野.

男爵府

國民生產總值:6610

IM,

我都聽過有d 人講, m come 既時候都有可能排egg 架. 所以你都係小心d 好d.

伯爵府

ew911

你真好啦....安慰我..... 希望成你貴言.....

不過一日未正實,我都飲我最愛的涷奶茶少sweet

but 最好就係aunt comecomecome keee :lol: :lol:

伯爵府

IM,

我唔係安慰你呀!係真事呀!

我上星期都忍唔住飲左一杯熱奶茶.....真係好好味呀! 我忍左好待.....好

伯爵府

OOoooooooooooo ..... 你confirm 咗仲飲 ...

之前我confirm咗就沒飲過啦..直至生...我記得生完同老公講 ”唔該我想飲凍奶茶呀”...好好笑呀...

伯爵府

IM,

因為.我個個星期幾日都OT 到 12點,所以好倦呀!忍唔住才飲一杯jei.... 真係好辛苦.係肉體及心理上.

大宅

國民生產總值:4906

ew911 寫道:
IM,

因為.我個個星期幾日都OT 到 12點,所以好倦呀!忍唔住才飲一杯jei.... 真係好辛苦.係肉體及心理上.

咩奶茶吾飲得架,我經常飲架.死火啦! ?-(

伯爵府

cocoWong,

基本上,茶對bb 唔係太好.

大宅

國民生產總值:4906

ew911,
咁吾好飲啦!你而家幾week呀?做左第一次產檢未呀?

伯爵府

cocoWong,

有時真係好難忍...不過.咁待都係飲左一次jei! :mrgreen: 我做左第一次產檢la.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.