潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章

Burberry Blue Lable袋

有冇 ma ma 可以指教,怎樣分真假 & 係香港邊度買到,THX

洋房

Re: Burberry Blue Lable袋

我都想知!

大宅

我幾個袋都係妹妹去日本旅行時,係專門店買返來送我的,所以我都唔知點分喎??? ?-(

大宅

我收過個email 話點分真假, 大家可以參考

別墅

我試個係銀座間shop買無防塵袋呀, 我有問佢, 但佢都話無.係專門店買, 我唔懷疑係假, 但真係好想知道點解佢唔比我...

一定要連埋藍色有bur記字同有隻馬既索繩塵袋

男爵府

你可以去旺角新之城或銅鑼灣萍果商場0既SAC ACCESSORIES 睇睇.

另外銅鑼灣世貿0既TWIST都有,但係款就一定唔夠SAC 0個邊多.
違規簽名-超版代刪

大宅

1. 袋側面要有塊藍色布既LABEL,印住"BURBERRY LONDON BLUE LABEL"
> 全部大階,錯一個字或者多一個"S"都係假野。塊LABEL係藍底白字,如果有白底都係假野。

我八月時去日本既專門店買袋,發覺而家好多款都無呢個袋側既藍色布啦!

不過講真,我若要買寧願搵人係日本買,因為而家冒得太真啦,我有個朋友話佢識人係旺角開店,佢地話都會賣下假野,因為佢地魚目混珠,只要有少少係真野,咁中間加d假得黎好真既,個價又唔賣得平,人地會唔知喎!嘩,聽完之後真係好鬼驚比人呃!反正而家咁多人去日本,要買都好易啫!

首頁

尾頁

跳至