自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

生果日報網上版 亞姐騎師裝滴晒汗7號仝曉燕熱爆標無視決賽 【澳門直擊】10位候選亞姐正進行集訓及親善活動,昨日她們到澳門賽馬會,眾亞姐穿上全套騎師裝備出現,由頸包到落腳,在酷熱天氣之下香汗淋漓,當中「 D Cup關之琳」 7號仝曉燕仍是焦點所在。下月 24號將舉行港澳賽區決賽, 10位揀選 8位入圍,問到仝曉燕有沒有信心,她竟不知有這項決賽,認真大懵。

其他娛樂名人影片 亞視舉辦的《 2009亞洲小姐競選》─港澳賽區 10位候選亞姐,昨日到澳門進行親善之旅,眾亞姐到澳門賽馬會,一同穿上全副裝備的騎師裝擔任模特兒,由頸包到落腳。由於在戶外場地拍攝,天氣相當炎熱,令到 10位亞姐香汗淋漓,相當辛苦,不過都要頂硬上任由現場的龍友拍攝。其中 7號仝曉燕、 9號鍾維及 10號楊凌智更膽粗粗騎馬,不過她們都表現鎮定,未有任何驚險鏡頭出現,當中以 1號張加慧和 7號仝曉燕最受現場龍友歡迎。
澳門賭錢輸幾萬 放大圖片
2號王希瑤雖然穿上密實騎師服,但她的身材依然玲瓏浮凸。
問到仝曉燕騎馬時會否很緊張?她以普通話說:「好玩呀,我以前也曾經學過騎馬,因為這是個人喜好。」雖然香汗淋漓,仝曉燕也直言有點辛苦,不過尚能應付。她表示之前曾和家人到澳門旅遊,也有入過賭場,但卻未有賭錢,只是家人下注,問到輸還是贏?仝曉燕透露輸了幾萬元。提到下月 24號將舉行港澳賽區決賽,屆時只有 8位亞姐入圍,聯同幾位海外佳麗於 11月 1日的亞姐決賽爭奪后冠。問到仝曉燕信心如何?她竟如夢初醒說:「我不知有這個比賽,不過信心是有的。」她表示不擔心整容新聞影響評判對她的印象,又強調謠言會不攻自破。
10號楊凌智自評平均 放大圖片
10位候選亞姐穿上整齊的騎師服給龍友拍照,但在烈日下暴曬,汗流浹背, 4號魏萱嬅因眼發炎,繼續黑超示人。
另外 10號楊凌智亦表示不怕騎馬,對於面對集訓及一連串的親善之旅,楊凌智表示現在努力學習適應,她會盡力而為,但暫時焦點落在 7號仝曉燕身上,楊凌智說:「咁佢係比較突出,不過每個人都有自己長處。」她表示自己勝在各樣平均,也沒有想到用甚麼方法突圍,只求盡力做好自己本份。採訪:何慧斯攝影:黃偉雄

7號仝曉燕竟然不知下月 24號有淘汰賽,不過相信以她的大熱姿態入圍應無難度。 FruitDaily 1.1L Code by ManInNet

珍珠宮

係囉!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

7號好靚呀!

珍珠宮

好媽媽勳章

咁多大6佳麗, 北方姑娘, 梗係靚啦.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

係呀, 7號好靚呀

水晶宮

比較成熟..不過真係唔錯...
如果淨係sell 令, 都ok!

大宅

好媽媽勳章

靚好多, 港姐個班見到就

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

已經覺得靚過港姐好幾年

伯爵府

原帖由 alicemic 於 09-8-29 17:35 發表
7號好靚呀!
我都睇好佢呀
大b駿逸細b駿晞

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

2号都ok

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

7號整容樣

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

同班香港豬扒點比啦

話明亞洲小姐

一定大過香港啦
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我都覺得今年亞姐靚好多.我諗大陸人居多.

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

咪係lo,我之前向東涌返工日日見遊客咩國家都有,最靚最索o既全部都係上海妹,所以好多hk男人都係帶d上海老po/呀二黎買鞋,一買就買幾千銀架啦!,(個個靚到成個model咁,索過晒全城o靚模多多聲)
其實我c6講過,唔知點解hk女人好似發育不良而大6妹個個對奶都大跌出黎

公爵府

咪係lo,我之前向東涌返工日日見遊客咩國家都有,最靚最索o既全部都係上海妹,所以好多hk男人都係帶d上海老po/呀二黎買鞋,一買就買幾千銀架啦!,(個個靚到成個model咁,索過晒全城o靚模多多聲)
其實我c6講過,唔知點解hk女人好似發育不良而大6妹個個對奶都大跌出黎

公爵府

bk又short左

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 easonkinki 於 09-8-29 19:44 發表

呢個問題我都同c6傾過, 大6d女仔真係得天獨厚,應大就緊大啦! 仲要0肚腩,又白又滑0毛孔! 唔怪得d麻甩佬成日心cc啦!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

今年亞姐真係索好多,嗰班港姐真係

首頁

尾頁

跳至