美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我用SK2, 實在太貴好想轉用其他牌子, 請問KOSE雪X精好用嗎? 係咪有分籃色和白危樽的, 那隻較好?
世上只有!!!

伯爵府

原帖由 Yan.ip 於 09-8-31 17:20 發表
我用 Clinique (用咗大約 10年), 中途有轉過其他牌子都唔 ok, 最後都用返 clinique

請問此牌子既爽皮膚水幾銀呢 ? 幾多ml

在那裡買到 莎莎 / 桌悅 / ? ? 因快要買爽膚水了

水晶宮

畀面勳章

我用 Jurlique 隻洋金菊舒緩花水.......

男爵府

200ml - HK$ 155, 400ml - HK$ 240

莎莎同卓悅個d係水貨, 我在 clinique專櫃買的(一來有保證, 二來有得儲分換野)

原帖由 peckykoo 於 09-9-1 09:18 發表

請問此牌子既爽皮膚水幾銀呢 ? 幾多ml

在那裡買到 莎莎 / 桌悅 / ? ? 因快要買爽膚水了

大宅

我覺得雪肌精唔錯,已經長期用左幾年。佢好似sell美白,但係我覺得佢最好既係補濕,唔立,隻味舒服relaxing,唔會好香水味.

如果本身皮膚略油,用佢會覺得爽,搽完唔搽cream都唔會掹住.佢仲話可以用面膜紙浸佢黎敷,for補濕,試過有效果,但咁用法有d奢侈...

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

我用緊simple.....覺得都唔錯呀

大宅

最近用緊伊之情純米排毒潔膚水,
價錢平宜,用落好爽同幾舒服,類似大米水。佢主要成份都係大米

大宅

最近用緊伊之情純米排毒潔膚水,
價錢平宜,用落好爽同幾舒服,類似大米水。佢主要成份都係大米

別墅

前兩日買左雪肌精既supreme1爽膚水(白色o個隻)...真係好正....非常保濕...用左兩日面油好明顯小左好多.....真係好多謝bk媽咪既意見...所以真係買咩野之前要上黎seach下意見先好買....$3xx 230ml ...真係值得一試架
藍色未用過..不過睇o的意見話會lum o的喎...不過我用緊呢支我個人覺得同sk2有得比..價錢平一半....正

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

我都是敏感, 用美容院買的玫瑰花水,是出自法國, 又唔係太貴, 好保濕, 抗敏感, 好好用

大宅

LENDAN
水份系列 500ml
用2個半月一支
即時補到水
& 鍾意隻味

首頁

尾頁

跳至