意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 242|主題: 124619

檸檬汁加棷欖油

大宅

國民生產總值:2856

檸檬汁加棷欖油

頭先聽收音機話每朝早飲一teaspoon嘅檸檬汁同extra virgin棷欖油可以漂白去斑同排毒, 唔知有無人試過尼? 有無效?

複式洋房

國民生產總值:235

Re: 檸檬汁加棷欖油

YatYatmommy,
我之前試過,是看李韡玲教的,兩星期一個療程,我就試了兩星期,不過,唔覺得白了和去斑,倒是朋友見了我說我的面瘦了,唔知有無關係。 李韡玲話大概隔一個月再開始,我會繼續試,因爲都是天然食品,食了無害,不過棷欖油好難飲。 :mrgreen:

大宅

bigtooth,
咁奇怪會面瘦 ? 我估唔關事啩. 等我又試下 :)

洋房

國民生產總值:93

Hi bigtooth,

咁神奇? 咁棷欖油 同 lemon juice 既比例係幾多呀, 等我又試下先, 係呢, 李x玲主張天然美容, 你試過邊d 真係掂呀
bigtooth 寫道:
YatYatmommy,
我之前試過,是看李韡玲教的,兩星期一個療程,我就試了兩星期,不過,唔覺得白了和去斑,倒是朋友見了我說我的面瘦了,唔知有無關係。 李韡玲話大概隔一個月再開始,我會繼續試,因爲都是天然食品,食了無害,不過棷欖油好難飲。 :mrgreen:

活在當下

大宅

國民生產總值:1763

等我試下先,有左可以飲嘛 ?-(

大宅

有左就真係唔知可唔可以飲噃,佢無講

大宅

國民生產總值:1763

YatYatmommy :thx^^

複式洋房

國民生產總值:235

我之前看經濟日報李韡玲尊欄,佢話佢嘅朋友飲咗塊面瘦咗,佢先介紹,分量是檸檬汁和棷欖油各一茶匙,早上空腹飲,大概十五分鐘之後先食早餐,連飲兩星期,你試試有無效用。 我初初飲個幾日有少少輕瀉(一次),唔知係咪排毒,之後就無瀉。

我都有試佢嘅其它嘢,例如橄欖油加糖磨沙,蜜糖加醋等,還有佢出嘅茶花籽油和面膜,試過很多,有啲得有啲唔得。 :mrgreen:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.