意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92763

P3 嬰兒車布料真有防污作用?

民房

國民生產總值:18

P3 嬰兒車布料真有防污作用?

最近用部 Peg Perego P3 嬰兒車時在的士內整污漕個車蓬,個蓬仲要是卡其色添。即時想起sales話架車D布有防污作用,便即時用張BB濕紙巾抹,抹完之後乾了,果然冇晒污漬,真好用,唔駛成個車蓬要洗。

禁止訪問

國民生產總值:10761

Re: P3 嬰兒車布料真有防污作用?

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

係呀! 真係好重呀!!
RebeccaChan 寫道:
一分錢一分貨,架BB車都唔平o架嗎 :lol:
我囡囡都係用呢部牌子嘅bb車,我覺得架車好重.幾大架.不過用料好好.[quote]
CHEIMUM 寫道:
最近用部 Peg Perego P3 嬰兒車時在的士內整污漕個車蓬,個蓬仲要是卡其色添。即時想起sales話架車D布有防污作用,便即時用張BB濕紙巾抹,抹完之後乾了,果然冇晒污漬,真好用,唔駛成個車蓬要洗。
[/quote]

子爵府

國民生產總值:10854

雖然好重, 但好好用, 同 BB 出街要拿好大袋行李架 ma, 但如果用呢架車, 將袋行李掛係車既手臂上, 都唔會反車, 所以話重有重好, 行街可以輕輕鬆鬆 :mrgreen:

親子王國以外之相冊連結已被刪除

禁止訪問

國民生產總值:10761

水晶宮

國民生產總值:54577

好媽媽勳章

歐洲車一定重,不過避震好,底籃大,又型d.

我個bb出世時,果陣時乜都唔識,走去買左o架combi(有人送),用左一次就後侮到死.因車身太輕,而且果時bb太細,掛小小野架車都反反地.

如果再生,我都一定買返架歐洲車比bb.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

民房

雖然架車望落大部,但部車好好推,就算我個bb女落去,2個月己有13磅,BB坐得舒服,推起來好輕鬆,很活靈 ,特別去行商場,單手都可閃避路人。

侯爵府

國民生產總值:23255

畀面勳章

我想問下呢架bb車,係邊到有得賣同埋幾多錢呀,唔該哂~~

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

r&k2004 ,
我o係永安買, 西田都有, 03/baby好多(愉景新城), $2298左右, 不過我買果時好似有8折!!

侯爵府

國民生產總值:23255

畀面勳章

731mon 寫道:
r&k2004 ,
我o係永安買, 西田都有, 03/baby好多(愉景新城), $2298左右, 不過我買果時好似有8折!!

唔該哂~~ :mrgreen:

複式洋房

國民生產總值:219

agree, I'm also P3 user.

珍珠宮

國民生產總值:30695

醒目開學勳章

patpat234 完全講中我心聲 ar!!!

我同你一樣, 架 combi 推過一次落街就後悔!!! 我都冇掛野係架車到已經反反地 嚇到我 c 用咗都唔夠 10 次, 真係頂唔順, 換咗架 bebe confort!!

patpat234 寫道:
歐洲車一定重,不過避震好,底籃大,又型d.

我個bb出世時,果陣時乜都唔識,走去買左o架combi(有人送),用左一次就後侮到死.因車身太輕,而且果時bb太細,掛小小野架車都反反地.

如果再生,我都一定買返架歐洲車比bb.

侯爵府

國民生產總值:22141

醒目開學勳章 畀面勳章

CHEIMUM 寫道:
雖然架車望落大部,但部車好好推,就算我個bb女落去,2個月己有13磅,BB坐得舒服,推起來好輕鬆,很活靈 ,特別去行商場,單手都可閃避路人。

agree!
我仲鍾意佢夠型!

民房

我都覺得架車好型!

水晶宮

國民生產總值:54577

好媽媽勳章

chilli ,

bebe confort,一個勁冷門o既牌子wor,唔多人識,不過就勁貴.
我自己都覺得呢個牌子o既車仔夠實淨,而且好"正".款式又特別.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.