懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇準媽咪,d好熟既朋友係全部未結婚同生bb呀?

唉.........好似唔知點咁~
你地d好熟既朋友(係未結婚同生bb)對你有左有咩回應?

民房

Re: 有冇準媽咪,d好熟既朋友係全部未結婚同生bb呀?

我都未話俾d好朋友知, 不過, 我知她們會疏遠我, 我有個死黨勁不like 細路, 勁看不起男人, 勁不喜歡同結婚了的朋友去街.

男爵府

醒目開學勳章

我d中學同學大部份都未結婚, 就算結o左婚都未生仔. 對我有o左都冇乜特別反應呀, 可能因為其實年幾都唔幾啦!

大宅

我d同學朋友個個都23.24歲, 得我一個咁早結婚
不過佢地知道我結婚同有bb都鄧我開心

該用戶已被刪除

禁止訪問

大宅

我都30啦,玩埋d朋友,無論中學,大學,都好似無人肯結婚,有d重無拖拍,更加無人會生仔啦.
攪到我結婚生仔好似異形咁,不過佢地都好鄧我開心o既.
*********************************************************************************************************************************************

大宅

我好多朋友都未結婚同生bb呀,係佢地當中,我都算早喇~
我先得21歲咋,我d 朋友同我差唔多年齡,邊會咁快結婚同生bb呀? :-|

侯爵府

咁我都係朋友當中算早的一個,我剛剛踏入23歲,BB就黎四個月大。

伯爵府

牛年勳章

我d fd全部都未結婚 , 佢地知我有左後 ,有d會叫我要 , 有d就叫我唔好要law
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

公爵府

我身邊識的全部都係女仔(我e前讀女校),但佢地1個都未結婚架!
知我有左當然無人讚成我要啦!起初我都唔知要唔要好,但我見老公咁想我要,咁咪要lo~
不過早結婚有樣遺憾就係...我仲未做過伴娘(e家無得做啦) :cry:

公爵府

咁我就真係早啦!我結婚同要亞媽同意先得,
我19歲就結婚,同老公拍左3個月拖就有左,
好彩媽咪比我地結婚o者!
不過我無後悔過,因為我有個好老公 :mrgreen: 同仔仔,
真係好幸福

首頁

尾頁

跳至