意見反饋
義工

育兒好物 今日: 11|主題: 92800

請問你o地用什麼牌子電飯煲煲粥仔.....

大宅

國民生產總值:1426

請問你o地用什麼牌子電飯煲煲粥仔.....

如題 .......
pls

版主

國民生產總值:67294

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 請問你o地用什麼牌子電飯煲煲粥仔.....

象印!!! :mrgreen:

子爵府

國民生產總值:10877

sharp

別墅

國民生產總值:706

是否用電飯煲煲粥仔方便d呢?

出口日本鞋仔專門店
適合6-24個月bb, 歡迎到以下Shopping-kingdom選購
http://www.shopping-kingdom.com/index.php?app=store&id=33265

男爵府

國民生產總值:9355

我用樂聲o既西施煲, 齋得煲飯function o個隻.

大宅

國民生產總值:1426

請問有無人用過"美的"有煲嬰兒粥function的電飯煲?

複式洋房

國民生產總值:412

JasmineBaby 寫道:
象印!!! :mrgreen:

me too

洋房

國民生產總值:95

我都係用美的,不過不是指明煲嬰兒粥那種,ok呀無咩唔好!
我叫諾恒,2004年5月19日於QE出世,早咗一個月,重3.18KG. :-D

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.