嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

你哋會唔會買定奶粉過年?

今日去買奶粉行咗兩間藥房都話s-26一號無貨,結果要去超市買,貴10蚊,真係要入定貨過年

子爵府

Re: 你哋會唔會買定奶粉過年?

會買定奶粉過年.
我個寶貝仔係屎撈B

洋房

我覺得奶粉買定多幾罐都冇咩所謂呀
[img align=left]http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/27990.birthdue.png[/img]

侯爵府

會~

我家有隻曳曳豬

禁止訪問

別墅

我唔會買定過年,因為百佳都開啦,實有得買,最多都係貴幾蚊,我唔會買定幾罐係屋企,我覺得一罐一罐咁買好似新鮮D (心理作用)

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

育兒性格勳章

我試過前果排吉豬島特價果時買左4罐,俾我阿媽鬧到飛起,佢話BB既野話唔埋喎,買左咁多一陣少爺仔心情唔好就唔食,咁就SIDE晒架喇。

所以家陣我都只會兩罐兩罐咁買架咋。

別墅

我都想買,但是萬寧冇貨

男爵府

Re: 你

My BB also drink S-26.

I will order whole box from 護協, it can have 10% off, only $15X, also they have delivery service, so it's really helpful.

I no need to take home and also cheaper that outside. When I only have 2 can leave, I will order another box, so I no need to worry about out of stock.
:-D 我於七月四日在廣華醫院出世 :-D 4/7 = 3.27Kg 13/7 = 3.7Kg 4/8 = 4.2Kg 23/8 = 5Kg

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

不只過年時才買,平時也有買定

男爵府

好媽媽勳章

kaledioscope ,
哈哈! 我老公一路以來一箱箱咁買!!

大宅

我都有買定d奶粉喎. 因為bb食日本版雪印, 驚新年期間冇貨要度處搵呀....買左5罐...不過依傢已經開左一罐啦. 或者會補貨....

伯爵府

I keep many milk at home.

大宅

s-26 1號好多地方已經無貨

洋房

我係成箱訂存,存貨十分夠!
我叫諾恒,2004年5月19日於QE出世,早咗一個月,重3.18KG. :-D

翡翠宮

quote]
KARENLAW 寫道:
我係成箱訂存,存貨十分夠![/quote]

我都係![

首頁

尾頁

跳至