育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

卓悅明治細仔特價

我尋日在旺角近百老匯戲院的卓悅見到賣$198.

洋房

Re: 卓悅明治細仔特價

我前日都買左8罐
好抵呀
我係安嬰兒BB

複式洋房

我昨日去買旺角卓悅買,佢地話打錯價錢,$218至真,你地去邊間賣$198呀?

洋房

fishcakes 寫道:
我昨日去買旺角卓悅買,佢地話打錯價錢,$218至真,你地去邊間賣$198呀?

我去旺角百老匯對面個間買架,你去邊間呀?

我係安嬰兒BB

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

我o係紅磡買都係 $198 喎

大宅

fishcakes, 我昨日打去卓悅hotline問, 點解旺角及紅磡買$198, 我係小西灣買$218, 佢覆番我應該買$218, 佢話個兩間電腦未update, 但佢都會退番$20.比我, 叫我拎番張單落去就得, 佢已通知舖頭主管. 你不如打去問吓, 可以退番錢.

Bonjour customer service hotline: 2380 8010

洋房

fannyng9876 寫道:
fishcakes, 我昨日打去卓悅hotline問, 點解旺角及紅磡買$198, 我係小西灣買$218, 佢覆番我應該買$218, 佢話個兩間電腦未update, 但佢都會退番$20.比我, 叫我拎番張單落去就得, 佢已通知舖頭主管. 你不如打去問吓, 可以退番錢.

Bonjour customer service hotline: 2380 8010

咁都得!我之前係藍灣半島買左一罐都係$218,我掉左張單喇!
我係安嬰兒BB

首頁

尾頁

跳至