意見反饋
義工

心聲留言 今日: 2|主題: 15866

今年沖太歲,好担心tim!!!!

水晶宮

國民生產總值:55159

好媽媽勳章

今年沖太歲,好担心tim!!!!

今年沖太歲,好担心tim!!!! 好想新年去旅行, 但是個八掛老公唔比去, 話我今年沖太歲沖得好應! 不宜出門. 點算! 有冇d 八掛媽咪可話我知有什麼可以化解呀! 謝謝! ?-(

公爵府

國民生產總值:29252

Re: 今年沖太歲,好担心tim!!!!

犯太歲更加宜去旅行, "應"o左個劫去先啱。
我前年都有犯, 拜太歲之後帶埋吉祥物係身邊就無事啦(可以係旺你既生肖金牌之類)。
反而上年相士話我犯三刑, 為o左咁全年都唔食即殺即食既野, 例如: 海鮮

好在雞年咩都無犯啦, 哈哈哈哈哈~ :lol:

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:346

有人話: 太歲當頭過, 是褔不是禍!
吾駛擔心啦, 不過如果你老公真係咁擔心,
咪出年先去 law!

開心只是一種態度, 一種睇法, 用不同的心態會有不同的效果, 朋友, 你是每事埋怨還是每事感恩? 快樂與否, 取決於你自己啦!!!

伯爵府

國民生產總值:18226

好媽媽勳章 畀面勳章

意見一致.

rosemarymarymary 寫道:
攝太歲,但求心安吧!

無人真正知有事定無事!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.