嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Goo.n尿片係咪得卓悅先有得賣?

禁止訪問

Re: Goo.n尿片係咪得卓悅先有得賣?

禁止訪問

大宅

響BK度成日聽D媽咪話Goo.n尿片好好用,但我到而家都未買到,淨係見過S碼咋,請問有無人知道邊間卓越有L碼?

Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

男爵府

非常miss Goo.n尿片,我呀囡之前用中碼,而經好耐買唔到,Goo.n尿片係用過最好的,比pampers好.而家呀囡用大碼,都係買唔到!

別墅

想問下中碼幾錢?

伯爵府

hk$57 - 26片

男爵府

醒目開學勳章

中碼hk$57 - 26片, 咁貴?? 真的嗎? 是否不是尿片, 是學習褲??!! 如hk$57 - 26片, 我寧願買pampers premium lu!!

pandafong 寫道:
hk$57 - 26片

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

ssassa,

今日我中左招...買錯左$57 - 26片是學習褲 :cry:
我以為係片片...死蠢!!
好彩D學習褲又幾靚幾得意!!! :-|
[url][/url]

公爵府

joey_lau

咁您囡囡點用呀, 仲咁細個~~
joey_lau 寫道:
ssassa,

今日我中左招...買錯左$57 - 26片是學習褲 :cry:
我以為係片片...死蠢!!
好彩D學習褲又幾靚幾得意!!! :-|

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Luzern,
我仲諗緊, ?-(
但佢寫住7kg-12kg,咁我囡囡而家差不多16lb,
咁係咪用得架??定要大D先可以用架??
麻煩你解答下~~ :mrgreen:
Thanks!!@.@
[url][/url]

公爵府

joey_lau
您唔好考我啦:mrgreen: 我bbs雖然大過您bb, 但係都是細b啊! 還未會穿學習褲! 但學習褲是用來介片片又學穿褲褲, 您bb幾時得來介片:mrgreen:我唸要起碼1yr啦~如果已開了, 好易變質, 您要好好蜜封包裹啊~

joey_lau 寫道:
Luzern,
我仲諗緊, ?-(
但佢寫住7kg-12kg,咁我囡囡而家差不多16lb,
咁係咪用得架??定要大D先可以用架??
麻煩你解答下~~ :mrgreen:
Thanks!!@.@

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Luzern,

死啦..我開左呀!!!
衰婆...仲乜唔早D話我知喎!!!
嗚!嗚!嗚!嗚!嗚!
[url][/url]

禁止訪問

公爵府

係啦~不過小心d...因住漏尿喎~

ssassa 寫道:
joey_lau,

算啦無計~ 開左咪當普通尿片用左去先囉, 咪當試下隻尿片好唔好用囉~ 試完訓便話比我地知正唔正呀!

別墅

我都用過Goo.n但覺得唔係幾好用,因為bb尿尿多d時,好似滲出黎'敢' ?-(
[img align=left]http://tinypic.com/2ik9wx[/img]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Luzern,ssassa ,

我用完話你地知正唔正
我會等囡囡去完大大先用架喇!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[url][/url]

禁止訪問

複式洋房

我都覺得又平又好用.
個日在尖沙咀另一間鋪都有得賣, 類似卓悅d鋪頭, 好似係龍城.
另外, 我老公問卓悅攞佢地既電話, 諗住遲d阿仔轉m碼時問矩有無貨.

首頁

尾頁

跳至