美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

電眼睫毛,平貴有無分別??

我以前做過要$2xx/次,跟住搵到d around$100/次,依家搵到呢間近住自己屋企的係大概$80/次...其實有無話收貴d,d 藥水會好d 呢?? 有無人有意見!! Thanks.

大宅

Re: 電眼睫毛,平貴有無分別??

Mine is $100 and it's very good already. I haven't tried the expensive one.

民房

以前電眼睫毛就好貴,依間度度都平晒,我自己平貴都電過,覺得無咩分別,我宜家2個月電1次,每年都無$50咋,very good!近地鐵站貪佢夠方便麻.

複式洋房

louisama,

係邊度? 會唔會好hard sell?

大宅

ouisama / cmama,

可否介紹下? 係邊度? 需唔需要特定搵邊位做?

我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

子爵府

我做faicial果道$150包電眼睫毛,電得都唔錯.(真係抵食夾大件) :mrgreen: :mrgreen:

民房

近荔枝角地鐵站,間鋪好泰國feel!佢唔係hardsell果種人,好nice.$50蚊真係好起值!不過最好預約,費事等!

大宅

louisama ,
甘你可唔可以比個電話我?? 需唔需要特定搵邊位整??
Thks!

louisama 寫道:
近荔枝角地鐵站,間鋪好泰國feel!佢唔係hardsell果種人,好nice.$50蚊真係好起值!不過最好預約,費事等!
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

民房

你搵terry,98304601,你book左先囉,費事要等麻.

大宅

louisama ,

Thks!

洋房

louisama 寫道:

我在附近返工,等我都去電左過年 :mrgreen: thanks
我係安嬰兒BB

洋房

哈哈,我已經試左啦,真係幾好喎,唔該晒.

禁止訪問

大宅

BK Milk勳章

請問係邊度呀
garon 寫道:
我做faicial果道$150包電眼睫毛,電得都唔錯.(真係抵食夾大件) :mrgreen: :mrgreen:
[img][/img]

首頁

尾頁

跳至