意見反饋
義工

產前產後 今日: 5|主題: 240967

有D問題唔識想問下你地ga??~唔該

洋房

國民生產總值:149

有D問題唔識想問下你地ga??~唔該

我而家第二胎己經16week了
1.抽血驗唐氏綜合係點驗ga??我第一次驗呢D咋,有D驚!
2.今日醫生話我ketones有150要我上醫院驗下,但第二個醫生問我除左面色差左D之外,食唔食同怕唔怕頭暈腳軟,如果唔怕可以唔駛咁急上醫院驗wo,但我早上同下午每次起床都嘔,平時少少反胃見

大宅

國民生產總值:1523

Re: 有D問題唔識想問下你地ga??~唔該

你今胎可能是個仔啦,同上一胎的反轉的話
心情無la la唔好都是"害"爾蒙問題, 只要你自己不要想d唔開心的事, 你同你bb都好d啦

禁止訪問

國民生產總值:2585

別墅

國民生產總值:634

Hi lovechhichi,

我同你一樣而家都係第二胎。驗唐氏綜合首先係照'超聲波'度頸皮厚度,之後就係抽血,再兩星期就有報告。唔驚嫁,好簡單。
我又係第一胎時身體都ok,但呢胎就有貧血同頭暈。

洋房

國民生產總值:149

但係~~我本來身體都好好ga,但自從有左之後就好弱,又見

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.