嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

各 位 媽 媽,
請 問 有 冇 上 水 或 粉 嶺 區 兒 科 醫 生 好 介 紹?
Many tks!
[img][/img]

男爵府

tai po 可以嗎..
不過比較貴..但出名好的 !!

有意再 pm 我 !!

大宅

上水廣場王家鑾, 好細心同有經驗
原帖由 LilyChoi 於 09-9-1 13:59 發表
各 位 媽 媽,
請 問 有 冇 上 水 或 粉 嶺 區 兒 科 醫 生 好 介 紹?
Many tks!

別墅

好媽媽勳章

粉嶺雍盛苑陳妙蘭,好好人,又好細心,

原帖由 LilyChoi 於 09-9-1 13:59 發表
各 位 媽 媽,
Many tks!

洋房

yes, 我都係睇王家鑾. 佢太太係nurse 負責開藥&打針.

大宅

謝 謝 各 位 報 料 媽 咪, 真 係 唔 該 晒!
[img][/img]

大宅

Dr Wong Kwok Wing is very good, patient and friendly !!!

子爵府

黃醫生,醫術就唔知啦,但醫德就一般啦!
上次睇佢,唔係睇病,係攞醫生証明,問左診金,入到去睇完出返嚟,收費貴左几十!
我問姑娘係咪攪錯左,姑娘話佢報既價係啱喎,唔知點解醫生寫要收貴d.入返去問,醫生話我問多左几個問題,唔算入之前既診金,要另計喎!吓,我問果d其實都係相關既野喎,問多兩句要收多d?我話唔好意思,我唔清楚係咁計,希望佢收返最初報既價啦,佢唔係好情願既表情吓收返原先個價.
我老公話,佢緊係好等錢駛!或者佢係用律師收費既方法,問多兩句要收多d...
本來想帶bb去佢到打針,但都係擔心,到時唔小心問多兩句要收extra charge!你知啦,有時打開針,都會問吓d小兒科野架ma,有時順便叫醫生睇睇bb有無問題.睇開既醫生就無另外收費.至於黃醫生會唔會另收費,真係唔知啦!

原帖由 ElaineYuen 於 09-9-5 00:13 發表
Dr Wong Kwok Wing is very good, patient and friendly !!!

首頁

尾頁

跳至