心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

您們是一個很"論盡"的人嗎?

我本身就"幾論"盡的。 特別是關於電腦的應用, 更加非常差, 成日按錯掣。幸好, 大事就無咁胡塗, 唔係死人都有知!!!

您們呢? 請分享, 謝謝!!

洋房

Re: 您們是一個很"論盡"的人嗎?

我何止"論盡", 仲好粗心大意呀, 成日都跌野,
老公成日話跟住我後面就發達!
開心只是一種態度, 一種睇法, 用不同的心態會有不同的效果, 朋友, 你是每事埋怨還是每事感恩? 快樂與否, 取決於你自己啦!!!

複式洋房

me 2, so my husband always worry i go out w/ baby :-( :-( :-(

珍珠宮

環保接龍勳章

我係架~ 成日行路都踢到或撞到路旁物件~~

人生本是苦

子爵府

我唔係~
不過我個女係
:-|

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公成日笑我論盡,仲話我身手好到不得了(當然係反話啦!),所以封左我為[size=large]"大俠" :evil:

大宅

我對人就好細心
對自已就好論盡-----尋日撞瘀左隻腳,今日又撞腫左個頭...

子爵府

好媽媽勳章

我有陣時都幾論盡架...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

SweetieBaby :

您有冇查藥酒?

您的意思是否對人觀察入微, 對事物就唔知點 解總是很失魂。

我和您都好似, 對事的敏感度遠遠不及對人的靈敏, 所以成日烏龍百出。 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

好媽媽勳章

KarenC 寫道:
我係架~ 成日行路都踢到或撞到路旁物件~~

我都係, 我d鞋頭好易就花晒.

禁止訪問

大宅

講到論盡呢架野, 我估無人會比得上我! 你地講嘅論盡野向我嚟講可以話係家常便飯! 我d屋企人成人講笑咁話, 第時我一係pk死, 一係自己撞落d野到撞死! :lol: :lol:

仲有我個人好烏龍架, 最經典果兩次係, 幾乎著左對睡拖返工, 落到街至知! 同埋返錯屋企, 條鎖匙插唔入先知! :mrgreen:
唔駛講入錯男廁就緊係試過啦! 放左屋企鎖匙入雪櫃冰箱, 仲以為向街跌左! 仲有好多好多.....! 我都覺得自己好極品!:lol:

所以我咁論盡+烏龍, so far 我個囡就嚟1歲, 我同我老公都未敢卑我一個人去handle 個囡! :cry:

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

我自己就少少啦......我老公係多多囉.....佢既"論盡"多數係因為佢粗心, 成日跌野, 一日可以跌幾次.... :mrgreen:

等待驗證會員

I usually hurt myself ga.

首頁

尾頁

跳至