意見反饋
義工

想生BB 今日: 145|主題: 98382

跳至
小產後第一次M..........

大宅

國民生產總值:1364

小產後第一次M..........

好開心ar...哈...哈...哈....!
從來都冇冧過M嚟會咁開心ga :-P :-P :-P

人真係好矛盾,
未有BB前,就好想M唔好嚟(Bingo),
小產後,就好想M快D嚟!
不過今次d M好多,好鮮色,
坐完起身,下面好似開水喉咁,好誇張ga!

子爵府

國民生產總值:11986

Re: 小產後第一次M..........

vickylui0421

好明白妳嘅心情,因為我都係呀!
係啦,好似開水喉咁,好辛苦,希望我黎緊果次好d啦!
vickylui0421 寫道:
好開心ar...哈...哈...哈....!
從來都冇冧過M嚟會咁開心ga :-P :-P :-P

人真係好矛盾,
未有BB前,就好想M唔好嚟(Bingo),
小產後,就好想M快D嚟!
不過今次d M好多,好鮮色,
坐完起身,下面好似開水喉咁,好誇張ga!

大宅

國民生產總值:2012

vickylui0421 ,

我都係等緊小產後第一次 m, 不過, 我諗無咁快, 我做左手術先至 14 日. 我都係咁話, 呢次再來 m 我諗我一定會開心到喊... 因為又有機會做人了...

大宅

WongMing:
你打算嚟多幾多次M至再開工? ?-( ?-(
我想嚟多一次就"再戰江湖",唔知會唔會太快?

chengy:
小產完要保好D身體,人哋話等同生完一樣ga!
你手術後有冇嘢流出嚟Y?
唔知點解我冇乜嘢流出嚟,只有好少嘅啡色(用護墊都得),
我都唔知正唔正常?

子爵府

國民生產總值:11986

vickylui....醫生話最好mc 3次之後先再黎過喎! 一次真係太快啦! 如果係我我唔敢博囉! 我3,4月先再開工呀!
WongMing:
你打算嚟多幾多次M至再開工? ?-( ?-(
我想嚟多一次就"再戰江湖",唔知會唔會太快?

chengy:
小產完要保好D身體,人哋話等同生完一樣ga!
你手術後有冇嘢流出嚟Y?
唔知點解我冇乜嘢流出嚟,只有好少嘅啡色(用護墊都得),
我都唔知正唔正常?

男爵府

國民生產總值:5684

好媽媽勳章 醒目開學勳章

別墅

國民生產總值:841

vicky
我完全明白你的心情, 因為我都係, 我尋日剛剛到, 重有少少m痛, 但就好開心! :mrgreen:

大宅

我開頭個個星期, 是隔日有紅色野流, 隔日無野流, 第二個星期就流啡色野, 好似阿華田咁, 用護墊就得, 但我今日第 14 日了, 還有野流, 都唔知正唔正常,

別墅

國民生產總值:841

july25,

你會唔會係太緊張? 都會影響排卵同m架...

男爵府

Mrs.Fong 寫道:
july25,

你會唔會係太緊張? 都會影響排卵同m架...

可能啦,我都唔知呀, 我見多數bk sisters都係1個月或者個幾月就

男爵府

國民生產總值:9159

我小產後第一次M是差不多是比平時late了10天,take ot easy, dont worry!
]

大宅

國民生產總值:4750

好媽媽勳章

我都要小產後37日黎第一次m,今個月day13就排卵啦。希望你都快d來m啦。
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

大宅

我係10 Dec 04照到BB冇心跳(9ws4d),
14 Dec 04做手術,
23 Jan 05第一次M。

july25:
唔好咁心急la,好多姊妹都支持你ga!
我30 Dec 04見e生時,佢都話照到有粒卵,
咁我都要到23 Jan至有M,
前後24日。
你等吓la,姨媽好快揾你飲茶!

男爵府

[quote]

july25:
唔好咁心急la,好多姊妹都支持你ga!
我30 Dec 04見e生時,佢都話照到有粒卵,
咁我都要到23 Jan至有M,
前後24日。
你等

大宅

chengy:
我見手術後冇乜嘢流出嚟,
阿華田都冇,
於是走咗去問e生。
佢話因為係用吸嘅方法,
好似吸塵機咁吸哂D組織,
而吸嘅方法因唔會接觸到子宮,
所以流量會小D,康復會快D!

chengy 寫道:

我開頭個個星期, 是隔日有紅色野流, 隔日無野流, 第二個星期就流啡色野, 好似阿華田咁, 用護墊就得, 但我今日第 14 日了, 還有野流, 都唔知正唔正常,

大宅

vickylui0421,

我呢兩日少左的, 因為食左桑寄生, 人地話桑寄生可止血, 又真係好似使得, 我昨天排卵了, day 14 , 不過係手術後 day 14 喎, 好似有的怪, 咁快就有排卵?

大宅

chengy,

咁都唔出奇ge,我都係手術後16日有egg,24日後就嚟m!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chengy 寫道:

我呢兩日少左的, 因為食左桑寄生, 人地話桑寄生可止血, 又真係好似使得, 我昨天排卵了, day 14 , 不過係手術後 day 14 喎, 好似有的怪, 咁快就有排卵?

大宅

咁快就來 m , 你幾時無左個 b 架, 現在有 b 未 ?

男爵府

點解你地咁快有egg, 同

大宅

chengy,

唔洗do都有B就好lor!自從10 Dec 04小產後都未do過!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.