意見反饋
義工

嬰兒食譜 今日: 1|主題: 27031

3歲奶粉邊隻好?

伯爵府

國民生產總值:18372

3歲奶粉邊隻好?

如題. 我個女食開低敏, 依加想幫佢轉奶粉, 有冇好提議呀.

男爵府

國民生產總值:5394

Re: 3歲奶粉邊隻好?

我個仔自人奶後就開始食惠氏,食到現在差不多三歲,人哋話這隻奶粉好熱氣,我又唔覺得,可能與你平時飲食習慣有關,比多D湯水佢飲啦!就隻隻都一樣。

該用戶已被刪除

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Little_cy ,
小雪食明治都唔錯呀!你可以考慮

My Two Princess

伯爵府

明治, 幾貴喎.
係呢, 星期六就到喇, 你老公會同你一齊去嗎?

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Little_cy ,
明治係貴少少,但小雪鐘意食,算數囉...
你囡囡一日食幾多餐奶呀?小雪一罐可以太約食3個星期
星期六我老公會陪我去,你呢?預備好未呀?
My Two Princess

男爵府

國民生產總值:6760

我囡囡兩歲半,而家食緊和光堂,1日食3-4餐,每次7oz,平均10日食1罐!

別墅

國民生產總值:648

cherriemama

而家和光堂賣緊幾錢?我都想幫bb轉呢隻,但唔係度度有得賣,都幾麻煩喎

男爵府

國民生產總值:6760

Hi 蘋果媽咪,
和光堂西田賣$195(正價),上次永安特價$128,我買o左12罐!聽bk媽咪話RE-ON(弘翹)賣$138,可買1罐,你可以買罐試o下!

RE-ON(H.K.)CO.,LTD.,中文名稱為 弘翹(香港)有限公司
地址:香港柴灣豐業街4號志同昌工業大廈13樓F1室。
電話:3580 0525
傳真:3580 0526

click here

伯爵府

和光堂, 明治, 日本雪印, 森永, 你地會點睇.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.