嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

bb一晚轉黎轉去成過百次,你地dbb有冇呢個情況?

as above

大宅

Re: bb一晚轉黎轉去成過百次,你地dbb有冇呢個情況?

風車似轉黎轉去,你地有方法令BB sleeping well 嗎?

洋房

Does it happen every nite?
How often does your bb turn over?
My son also turns very frequently at nite, he won't cry.., it does not happen every nite,
when he feels sick, he will turn very frequently, seems like not sleeping at all, but without crying.
I know that it is quite rare..

別墅

我BB剛五個月大,通常晚上11點食完即訓,動也不動訓到五點就開始有聲,半睡中食完7安奶再訊,但就不停發出聲及個頭擰來擰去,要將BB放身邊訓,才可訓到七點幾。

複式洋房

我個b都會r∼一到5個月就無以前咁肯訓,又成日0係床仔eeoo∼∼郁身郁勢,過半個鍾睇一次,必定移晒位…無奈…
浦浦既小寶貝,子靈女女,於8月22日QE出世∼ :-D

珍珠宮

2020勳章

我阿b宜家16個月喇, 都係咁

男爵府

me too

大宅

我個仔14個幾月,晚晚都由床頭訓到床尾,然後打橫,總之就好似打杖咁!
http://hk.myblog.yahoo.com/pupple108

用戶要求終止服務

lamlam816 寫道:
我個仔14個幾月,晚晚都由床頭訓到床尾,然後打橫,總之就好似打杖咁!
我bb而家17個月喇,都係咁呀仲發出d忟憎聲tim, 擒晚好搞笑,佢成日用對腳仔踢爸爸,爸爸打佢pet pet,結果佢發難唔俾爸爸同佢一齊訓,我老公做左聽長,跟住佢裝出去搵爸爸,叫我抱佢出去睇,後尾見到爸爸又想同爸爸一齊訓 :lol:
該用戶已被刪除

複式洋房

唉, 我仲慘呀. 佢醒咗要玩呀, 搅咗2個鐘先訓噃. 自己明早又要返工. 我好辛苦 !! 間中夜晚如事, 每星期日如事.

大宅

我呀b三個半月, 都有咁既情況, 我用睡袋同佢訓, 每晚佢都會訓到走晒出睡袋度, 又ee丫丫好多聲氣, 需然係咁, 但佢都可以訓到朝早7點幾8點
該用戶已被刪除

大宅

lamlam816 寫道:

我個仔仔都係呀!就來18個月啦,每晚都搞到我無覺好瞓.
擒晚半夜仲倒樹蔥咁跌落床

大宅

To Adrienne's Mummy

試試背心 型的睡袋,但是沒有底部的,因此腳沒有 綁住, she will not get cold even your daughter put her leg on top of blank
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至