意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 4|主題: 133239

[搵食推介] 甜品Buffet買一送一

子爵府

國民生產總值:13922

甜品Buffet買一送一

大宅

國民生產總值:3355

Re: 甜品Buffet買一送一

Thanks !

男爵府

國民生產總值:5225

Thanks a lot

別墅

國民生產總值:860

唔該晒

子爵府

呢個buffet好在早開始, 唔洗食飯就去, 如有人食過請報料因我住在香港區唔知值唔值得去呢?

大宅

國民生產總值:2747

thanks
持正 (Booska),03年9月25日在媽媽個肚腩飛出o黎, 所以我都有個肚腩仔,但又係排骨仔持靜 (Boosko),06年9月23日今次差d係的士出世呀-我係一個全媽媽奶BB  生日會 & 2005日本之旅

別墅

國民生產總值:624

thanks.

大宅

國民生產總值:2379

THANKS

複式洋房

國民生產總值:301

我好想試. 有冇人試? 請報料啦.

男爵府

國民生產總值:6543

好媽媽勳章

打去問過已經full晒......

大宅

國民生產總值:1366

ywpw 寫道:

mee too. i call yesterday, they said is full already. :cry: :cry: :cry:

複式洋房

國民生產總值:301

吓, 由現在 full 到 2月28日 !! 咁勁!!

版主

國民生產總值:28201

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

ME TOO, 我今日食飯前打架 :cry: :cry: :cry:

ywpw 寫道:
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

子爵府

各位,

真係唔好意思要你們空歡喜一場添, 可能佢地方細所以唔係好多位, 等第時再出真要第一時間定位了.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.